Περιζήτητος στο ΝΒΑ είναι ο Πάτρικ Μπέβερλι! Ο άλλοτε γκαρντ του Ολυμπιακού μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ήδη έχουν προκύψει αρκετά σενάρια για το μέλλον του. Το τελευταίο τον θέλει να μετακομίζει στην πόλη που γεννήθηκε, δηλαδή το Σικάγο, για χάρη των Μπουλς, κάτι που τον ενθουσιάζει ιδιαίτερα. Παρ’ όλα αυτά, οι Κλίπερς, στους οποίους αγωνίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, έχουν τη δυνατότητα να του προσφέρουν περισσότερα χρήματα, ενώ και οι Φοίνιξ Σανς ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του.

«Είμαι από το Σικάγο. Έχω ματώσει για το Σικάγο. Σκέφτομαι ότι μπορώ να βοηθήσω την πόλη. Νομίζω ότι μπορώ να σώσω την πόλη. Νιώθω μεγάλη έμπνευση όταν περπατώ στους δρόμους του Σικάγο γνωρίζοντας πως κατάγομαι από εκεί. Είμαι παιδί του Σικάγο. Σαφώς και είμαι ανοιχτός στο να παίξω στους Μπουλς, εφόσον ενδιαφέρονται για εμένα. Από ‘κει και πέρα, καμία απόφαση δεν είναι προσωπική. Είναι… business. Πρέπει να κάνω την καλύτερη επιλογή για μένα και την οικογένειά μου», είπε σχετικά ο έμπειρος γκαρντ.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ