Ευρώπη

«Ζοτς» και κόσμος αποθέωσαν τον Ζήση! (pics)

Το πόσο μεγάλος παίκτης είναι και εκτός παρκέ απέδειξε ο Νίκος Ζήσης, ο οποίος μετά τη σύγκρουση που είχε με τον Γκιουλέρ, πήγε στον πάγκο της Γαλατά για να ενημερωθεί για τον τραυματισμό του Τούρκου!

Το ήθος του Νίκου Ζήση είναι γνωστό όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται. Κι αν στην Ελλάδα το ξέραμε, τώρα το έμαθαν και οι Τούρκοι!

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου ματς των playoffs τουρκικού πρωταθλήματος ανάμεσα στη Γαλατασαράι και τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, ο Νίκος Ζήσης συγκρούστηκε με τον Σινάν Γκιουλέρ, με αποτέλεσμα ο γκαρντ της «Τσιμπόμ» να κάνει επτά ράμματα στο κεφάλι!

Έτσι, αφότου παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον Γκιουλέρ, ο Έλληνας διεθνής κατευθύνθηκε στον πάγκο της Γαλατά, προκειμένου αρχικά να τον ρωτήσει για την κατάσταση της υγείας του και στη συνέχεια να τον συγχαρεί για την αυταπάρνηση που έδειξε και συνέχισε στο παιχνίδι.

Κίνηση που φυσικά αναγνωρίστηκε από τους οπαδούς της Γαλατά που ήταν εκείνη τη στιγμή στο «Αμπντί Ιπεκτσί», αλλά και από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, οι οποίοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα!

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x