Europa League

Βεργέτης: «Άδικο το αποτέλεσμα»

Απογοητευμένος από το εύρος του σκορ της ήττας του Αστέρα Τρίπολης απέναντι στην Τότεναμ παρουσιάστηκε ο Στάικος Βεργέτης, χαρακτηρίζοντας κομβική την φάση του Πάρα στο πρώτο ημίχρονο.

Εμφανώς απογοητευμένος από την βαριά ήττα του Αστέρα Τρίπολης (5-1) στο Λονδίνο απέναντι στην Τότεναμ εμφανίστηκε ο Στάικος Βεργέτης. Ο τεχνικός των Αρκάδων, μιλώντας στη Nova, χαρακτήρισε κομβική την φάση του Φακούντο Πάρα στο 1-0 τονίζοντας πως το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Δυστυχώς ήταν άδικο το αποτέλεσμα. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Κάναμε φάσεις, ίσως περισσότερες από όσες φανταζόμουν αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα ή δύο γκολ, εκτός από αυτό που βάλαμε. Μας στοίχισαν όμως κάποια κενά και ολιγωρίες στην άμυνα, αλλά η Τότεναμ έδειξε ότι έχει παίκτες κλάσεις. Είναι κομβική η φάση του Πάρα».

Για το αν θα άλλαζε κάτι, είπε: «Οι λύσεις μας περιορισμένες και οι παίκτες μου θεωρώ ότι ήταν καλοί. Όμως φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας».

Για το παιχνίδι με την Τότεναμ στην Τρίπολη: «Θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε το χάσμα. Αν είμαστε πιο αποτελεσματικοί μπορεί να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Τέλος, για την απουσία του Γιορίς: «Σίγουρα είναι σημαντικός παράγοντας, γιατί ο Γιορίς είναι καλός τερματοφύλακας κι έκανε πολλές επεμβάσεις απόψε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x