Bet Προφέσορας

Boxing day με φαβορί

Πλούσιο το μενού της ημέρας, με την boxing day στην Αγγλία να ξεχωρίζει φυσικά.

Πιστοί στις παραδόσεις τους οι Άγγλοι, θα μας προσφέρουν ένα γεμάτο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα την επομένη των Χριστουγέννων. Μόνο που φέτος το μενού περιλαμβάνει και πλήρη αγωνιστική στη Serie A, αλλά και στο Βέλγιο.

Στην Πρέμιερ Λιγκ υπάρχουν πολλά φαβορί και στο pamestoixima.gr βρίσκουμε εξαιρετικές αποδόσεις γι’ αυτά. Λόγου χάρη, το διπλό της Τσέλσι στην έδρα της Γουότφορντ προσφέρεται στο 1.67, με τους Λονδρέζους να είναι ανώτεροι ποιοτικά και να αναζητούν την επιστροφή στις νίκες.

Η Άρσεναλ φιλοξενείται από την Μπράιτον και με τη… φόρα που έχει, λογικά θα περάσει ένα εύκολο απόγευμα. Εδώ το διπλό «τιμάται» στο 1.65 στο pamestoixima.gr. Οι νίκες των δύο ομάδων του Μάντσεστερ, Σίτι και Γιουνάιτεντ, κόντρα σε Λέστερ και Χάντερσφιλντ αντίστοιχα, μας προσφέρονται στο 1.37 και στο 1.30.

Στην Ιταλία, η Γιουβέντους είναι το ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση με την Αταλάντα, αφού η ομάδα του Αλέγκρι μοιάζει ακαταμάχητη και λογικά θα περάσει από το «Ατλέτι Ατζούρι ντ’ Ιτάλια». Το διπλό σε πολύ καλή απόδοση στο pamestoixima.gr με 1.90.

Επίσης, η Φιορεντίνα είναι ένα αξιόλογο φαβορί, αφού έρχεται από συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα και τώρα αντιμετωπίζει μια κατώτερη και ντεφορμέ ομάδα, την Πάρμα. Ο άσος εδώ στο 1.53 στο pamestoixima.gr. Κλείνουμε με τη γειτονική χώρα με τον άσο της Ρόμα κόντρα στη Σασουόλο, που προσφέρεται σε απόδοση 1.60 στο pamestoixima.gr.

Από ‘κει και πέρα στο Βέλγιο, η Γκενκ λογικά θα «καθαρίσει» τη Γάνδη και θα διατηρήσει διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της. Ο άσος στο 1.57 στο pamestoixima.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x