Bet Προφέσορας

Συνεχίζει με… γκολ ο Κέιν

Η Τότεναμ φιλοξενείται από την Κρίσταλ Πάλας στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Για τη 12η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, η Τότεναμ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κρίσταλ Πάλας. Η ομάδα του Ποτσετίνο βρήκε και πάλι τον καλό εαυτό της και έρχεται από 3 συνεχόμενες νίκες τις διοργανώσεις, στις οποίες πέτυχε συνολικά 8 τέρματα.

Τα 3 τελευταία εξ αυτών σημειώθηκαν από το «κανόνι» της, Χάρι Κέιν. Ο 25χρονος στράικερ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, όπως απέδειξε και την Τρίτη κόντρα στην Αϊντχόφεν, αφού ήταν αυτός που οδήγησε την ομάδα του στην ανατροπή και τη νίκη με δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο (78’, 89’).

Επιπροσθέτως, το «βαρύ πυροβολικό» έχει καλή παράδοση κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, αφού σκόραρε στις 3 από τις 4 τελευταίες επισκέψεις της ομάδας του στο «Σέλχαστ Παρκ». Από την άλλη, το συγκρότημα του Χότζον δυσκολεύεται να κρατήσει το μηδέν παθητικό, κάτι που έχει συμβεί μόνο σε 3 από τα 11 πρώτα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα παραπάνω, αλλά και το γεγονός πως ο Κέιν έχει πετύχει το πρώτο γκολ της ομάδας του σε 3 περιπτώσεις (από τα 6 συνολικά τέρματα που έχει στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ), θα τον εμπιστευτούμε για να σημειώσει το πρώτο τέρμα στον αγώνα Κρίσταλ Πάλας-Τότεναμ, σε μια απόδοση 4.00 στο pamestoixima.gr.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ:

Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ

1ο γκολ-Χάρι Κέιν ->

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x