Επικαιρότητα

Βίντεο: Απίστευτη ταλαιπωρία των οδηγών στο Καλό Νερό του νομού Μεσσηνίας

Τα μπλόκα στο Καλό Νερό αλλά και το Ασπρόχωμα στην Μεσσηνία έχουν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην κίνηση των αυτοκινήτων στην περιοχή

Οι εικόνες που φθάνουν από τα τοπικά μέσα δείχνουν μία τεράστια ουρά αυτοκινήτων στην περιοχή του Καλού Νερού στο νομό Μεσσηνίας. Πρόκειται για ένα κομβικό σημείο του οδικού δικτύου της περιοχής, καθώς από εκεί διακινούνται όλα τα αυτοκίνητα που πηγαίνουν προς την Καλαμάτα (από τον Ε-55) αλλά και προς τη Νότια Μεσσηνία μέσω της Ε.Ο. Πύργου-Κυπαρισσίας.

Ο φόρτος του δρόμου είναι σημαντικά αυξημένος καθώς αποτελεί για πολλούς μια εναλλακτική λύση για να φθάσουν στον Πύργο. Όμως και εδώ τα μπλόκα από αγρότες της Τριφυλλίας περίμεναν τους οδηγούς, δημιουργώντας ατελείωτες ουρές από αυτοκίνητα σε μεγάλο μήκος των δρόμων γύρω από την σημαντική διασταύρωση των δύο εθνικών δρόμων που συναντώνται στο σημείο.

Στο σημείο δεν υπάρχει παράδρομος και οι αγρότες του μπλόκου διευκολύνουν πρωτίστως τ' ασθενοφόρα, τα λεωφορεία που μεταφέρουν μαθητές και τα φορτηγά που μεταφέρουν προϊόντα.

Εξάλλου, στον κόμβο του Ασπροχώματος οι αγρότες έκλεισαν στις 12 το μεσημέρι το δρόμο, που θα μείνει κλειστός έως τις 12 το βράδυ. Ανοιχτός παραμένει ο κόμβος του αεροδρομίου (στη Μεσσήνη), απ' όπου γίνεται η κυκλοφορία των τροχοφόρων από και προς Καλαμάτα, μέσω της Ε.Ο. Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας.



Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x