Πόλο

Βλάχος: «Έχουμε έλλειψη ρυθμού, αλλά θα βελτιωνόμαστε»

Ότι ο Ολυμπιακός είχε καιρό να αγωνιστεί σε επίσημο ματς στάθηκε ο Θοδωρής Βλάχος μετά τη λήξη του αγώνα με τη Γλυφάδα και την κατάκτηση του Σούπερ Καπ πόλο ανδρών.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως συγκινήθηκε που είδε τους παίκτες σε επίσημο ματς μετά το φάιναλ 8 της Γένοβας και πως θα χρειαστεί προετοιμασία για να βελτιωθούν στη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Ήταν συγκινητικό που είδα ξανά την ομάδα μου να πέφτει στο νερό για επίσημο αγώνα μετά τη Γένοβα. Είδα τους πρωταθλητές Ευρώπης να ξεκινάνε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2019, διεκδικώντας μια ακόμα κούπα.

Είναι εμφανής η έλλειψη ρυθμού που έχουμε και νομίζω ότι χρειαζόμαστε χρόνο για να "πιάσουμε" υψηλά στάνταρ στην απόδοσή μας. Όλα είναι θέμα προετοιμασίας και προπόνησης και σιγά σιγά θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι».

Ο Δημήτρης Μάζης, από την πλευρά του, τόνισε πως: "Από την εικόνα του κολυμβητηρίου, με τον γεμάτο κόσμο και με τα πολλά μικρά παιδιά που απόλαυσαν έναν ωραίο αγώνα, αποδεικνύεται ότι ήταν μια "γιορτή" του αθλήματος. Από την άλλη, εγώ ως προπονητής της Γλυφάδας, είδα αυτόν τον αγώνα ως ευκαιρία να δώσουμε ένα πολύ γερό τεστ κόντρα σε μια ισχυρή ομάδα που είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Για τα παιδιά τα δικά μου, το να παίζουν κόντρα σε τέτοιας εμβέλειας αθλητές, όπως έχει ο Ολυμπιακός, είναι ό,τι καλύτερο στην πορεία της προετοιμασίας. Το πρωτάθλημα της Α1 θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, εξαιρουμένου του Ολυμπιακού. Ο στόχος μας είναι κάθε παιχνίδι να το βλέπουμε σαν "τελικό". Οι ομάδες από τη θέση 3 μέχρι 10 είναι πολύ κοντά, οπότε όλα τα παιχνίδια πρέπει να προσπαθήσουμε να τα κερδίσουμε και να διαχειριστούμε, όσο το δυνατόν καλύτερα, τα θετικά και τα αρνητικά που θα έρθουν μέσα στη χρονιά".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x