F1

«Βλέπει» Ρόσμπεργκ για πρωταθλητή ο Ρικίαρντο

Τον Νίκο Ρόσμπεργκ χρίζει ως φαβορί για την κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου ο Ντάνιελ Ρικιάρντο.

Πρίν την καλοκαιρινή διακοπή, ο Λιούις Χάμιλτον είχε αποκτήσει προβάδισμα 19 πόντων σε σχέση με τον Ρόσμπεργκ. Με τις συνεχόμενες νίκες του σε Βέλγιο, Ιταλία και Σιγκαπούρη, ο Γερμανός ανέβηκε ξανά στην κορυφή, έχοντας πλέον 8 βαθμούς διαφορά από τον παγκόσμιο πρωταθλητή.

Ο πιλότος της Red Bull, Ντάνιελ Ρικιάρντομ πιστεύει πως πλέον ο Γερμανός της Mercedes έχει το πάνω χέρι σε σχέση με τον Βρετανό team-mate του. «Πριν τη διακοπή, όταν ο Λιούις έφτιαξε διαφορά από το Νίκο, πίστευα πως κανείς δεν μπορεί να τον φτάσει, όμως ο Νίκο επανήλθε. Θα ανάψω τη σπίθα και θα σας πω ότι θα κερδίσει ο Ρόσμπεργκ», δήλωσε ο Αυστραλός στο Sky Sports.

Είναι γνωστό ότι το κλίμα μεταξύ των δύο πιλότων της Mercedes δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Στη Σιγκαπούρη ο Ρικιάρντο ανέβηκε μαζί τους στο βάθρο, χαρακτηρίζοντας την σιωπή μεταξύ τους ως άβολη! «Είναι αμήχανο για μένα γιατί είναι και οι δύο σιωπηλοί! Δεν μου αρέσει η ησυχία, οπότε προσπάθησα να τους μιλήσω, αλλά αυτοί απλά απολαμβάνουν αυτή την άβολη σιωπή», πρόσθεσε ο πιλότος των «κόκκινων ταύρων».

Επιμέλεια: Νίκος Αρβανίτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x