Επικαιρότητα

Βρήκαν τον ληστή με το τσεκούρι στα Καλάβρυτα

Ο 42χρονος Αλβανός εισέβαλε στο σπίτι ενός 83χρονου στην κοινότητα Καμενιάνοι Αχαΐας.και τον οποίο ακινητοποίησε απειλώντας τον με τσεκούρι και μαχαίρι για να τον ληστέψει.

Ένας 42χρονος Αλβανός που βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της ληστείας σε βάρος ενός 83χρονου, τον οποίο ακινητοποίησε απειλώντας τον με τσεκούρι και μαχαίρι μέσα στο σπίτι του στην κοινότητα Καμενιάνοι Αχαΐας.

Ο αλλοδαπός κακοποιός εντοπίστηκε στο πλαίσιο των ερευνών που έκαναν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Κλειτορίας από το βράδυ της Τετάρτης και στην κατοχή του βρέθηκαν το κινητό τηλέφωνο του ηλικιωμένου και 350 από τα 700 ευρώ που του άρπαξε, τα οποία αποδόθηκαν στον ηλικιωμένο.

Αν και είχε περάσει το αυτόφωρο για τη ληστεία και σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και παράνομη οπλοχρησία σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του 42χρονου δράστη που θα αφηνόταν ελεύθερος, εν τούτοις δεν απέφυγε τη σύλληψη καθώς προέκυψε από τον έλεγχο των στοιχείων του ότι διέμενε παράνομα στη χώρα. Έτσι, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαβρύτων και διατάχθηκε η διοικητική απέλασή του.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x