Κολύμβηση

Ένατη θέση για Αραούζου

Την 9η θέση στο αγώνισμα των 5 χιλιομέτρων ανοικτής θαλάσσης κατέλαβε η Κέλλυ Αραούζου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Χόρν της Ολλανδίας.

Μακριά από τις θέσεις των μεταλλίων έμεινε η Κέλλυ Αραούζου στο αγώνισμα των πέντε χιλιομέτρων ανοικτής θαλάσσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Χορν (Ολλανδία). Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε σε χρόνο 1:01:03.4 και κατέλαβε την 9η θέση, έχοντας χρονική απόσταση λίγο περισσότερο από ένα λεπτό από την τελευταία αθλήτρια που ανέβηκε στο βάθρο, την τρίτη Σάρον Φαν Ρούβενταλ από την Ολλανδία, η οποία σημείωσε χρόνο 59:54.9.

Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο αγώνισμα αναδείχθηκε η Ντανιέλ Χάσκινσον από τη Μεγάλη Βρετανία με χρόνο 59:46.1, ενώ στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Γερμανίδα Φίνια Βούρναμ με 59:52.4.

Η αθλήτρια του Νίκου Γέμελου θα συνεχίσει από εδώ και πέρα την προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου θα συμμετέχει στο αγώνισμα των δέκα χιλιομέτρων. Άλλωστε, αυτός είναι ο μεγάλος στόχος τόσο γι αυτή, όσο και για το Σπύρο Γιαννιώτη.

Τα αγωνίσματα της ανοικτής θαλάσσης διεξάγονται στις 15 και 16 Αυγούστου για γυναίκες και άνδρες αντίστοιχα και η ελληνική ομάδα θα συνεχίσει την προετοιμασία της στο Βόλο μέχρι τις 31 Ιουλίου, ενώ θα αναχωρήσει για το Ρίο Ντε Τζανέιρο στις 3 Αυγούστου.

Επιμέλεια: Θοδωρής Νταλαγιώργος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x