Γ' Εθνική

Δέλλας: «Έχουμε ακόμη δρόμο»

Αναγνωρίζει τη βελτίωση της ΑΕΚ ο Δέλλας, που περιμένει ακόμα καλύτερη την ομάδα. Πιθανή η αναβολή του αγώνα με Ηρόδοτο.

Ικανοποιημένος με την εικόνα της ΑΕΚ στα δύο τελευταία παιχνίδια με Ηλυσιακό για το Κύπελλο και Άγιο Νικόλαο για το πρωτάθλημα είναι ο Τραϊανός Δέλλας, όπως φάνηκε και από τη χθεσινή του ομιλία προς τους παίκτες. Παράλληλα, όμως τόνισε πως πρέπει να ανεβάσει και άλλο τα στάνταρ απόδοσης της. «Συνεχίζουμε τη δουλειά και την προσπάθεια να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι. Έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας. Δεν πετύχαμε τίποτα ακόμα. Πρέπει να βελτιωνόμαστε συνεχώς και τα περιθώρια είναι πολλά. Χαίρομαι γιατί κάποια πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις, βγαίνουν στο παιχνίδι. Θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας », ανέφερε ο νεαρός τεχνικός.

Τα πάντα στον «αέρα»

Πιθανή είναι αναβολή του ερχόμενου αγώνα της Ένωσης για τον έκτο όμιλο της Football League 2, κόντρα στον Ηρόδοτο. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή(27/10, 15:00) στο Παγκρήτιο , ωστόσο η διεξαγωγή του Εργοτέλης- Παναθηναϊκός στο ίδιο γήπεδο μία μέρα πριν(19:30), καθιστά τη διεξαγωγή του εξαιρετικά αμφίβολη. Το θετικό είναι ότι υπάρχει διάθεση από γηπεδούχος και φιλοξενούμενους για να γίνει κανονικά το ματς την ημέρα που έχει οριστεί. Μάλιστα, ο γενικός διευθυντής της ΑΕΚ Γιώργος Ρόκκας έχει μιλήσει με τους ανθρώπους του Ηρόδοτου, οι οποίοι είναι αρνητικοί στο να αγωνιστούν τη Δευτέρα, διότι εκτιμούν πως η προσέλευση του κόσμου θα είναι αισθητά μειωμένη.

Το σενάριο για 6 Νοεμβρίου δεν έχει πολλές πιθανότητες, διότι για εκείνη την ημέρα έχει προγραμματιστεί η παρουσίαση της κατασκευής του γηπέδου των «κιτρινόμαυρων». Όπως δεν υπάρχουν πιθανότητες και για μία εβδομάδα μετά, διότι θα γίνουν εργασίες στο Παγκρήτιο.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x