Γ' Εθνική

Πρώτα «σπίτι», μετά… Κρήτη η ΑΕΚ

Για την επόμενη της παρουσίασης του νέου της γηπέδου φαίνεται πως θα μετατεθεί το πρώτο ταξίδι της ΑΕΚ. Ελλείψει άλλης λύσης, η «Ένωση» θα πάει στις 7 Νοεμβρίου στην Κρήτη για το ματς με τον Ηρόδοτο.

Μια μόνο λύση που να ικανοποιεί όλες τις πλευρές φαίνεται να υπάρχει στο θέμα της διεξαγωγής του ματς της ΑΕΚ με τον Ηρόδοτο.

Το παιχνίδι που έχει οριστεί για την προσεχή Κυριακή (15:00) δεν μπορεί να γίνει τότε. Κι αυτό διότι την προηγούμενη μέρα είναι προγραμματισμένο να γίνει στο Παγκρήτιο το Εργοτέλης-Παναθηναϊκός (και ο κανονισμός της Σούπερ Λίγκας δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο σε διάστημα 24 ωρών).

Δεδομένου, λοιπόν, πως οι δυο ομάδες παίζουν και για το Κύπελλο την Τετάρτη στο ίδιο γήπεδο, πως ο ΟΦΗ δεν παραχωρεί το «Γεντί Κουλέ» και πως η ΑΕΚ δεν επιθυμεί το παιχνίδι να μετατεθεί ούτε για τη μεθεπόμενη Τετάρτη (καθώς δεν θέλει να συμπέσει με την παρουσίαση του γηπέδου), μόνη συμβιβαστική λύση μοιάζει η Πέμπτη 7 Νοεμβρίου.

Μια ημερομηνία που μπορεί να γίνει δεκτή από την «Ένωση» (αφού την Κυριακή που ακολουθεί έχει ρεπό) και θα φανεί ως αύριο αν θα ‘ναι τελικά η επιλογή της ΕΠΟ, η οποία έχει και τον τελευταίο λόγο στο θέμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x