Stoiximan Super League

Δεν έχει ξεχάσει τον Αλφάρο

Στα υπ’ όψιν του Παναθηναϊκού παραμένει ο Αλεχάντρο Αλφάρο, ο οποίος όσο δεν βρίσκει ομάδα αυξάνονται οι πιθανότητες απόκτησής του. Δεν αποκλείεται και η έκπληξη. Τι ισχύει για Νίνη και Γιαννιώτα.

Ένας ποδοσφαιριστής που ακούστηκε τις προηγούμενες μέρες και η απόκτησή του δεδομένα θα ανέβαζε επίπεδο τον Παναθηναϊκό είναι ο Αλεχάντρο Αλφάρο.

Όπως είχε γίνει γνωστό, η μεταγραφή του Ισπανού φορ θα γινόταν, αν το «τριφύλλι» έπαιρνε την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League.

Αν και οι ιθύνοντες του συλλόγου εξετάζουν και άλλους παίκτες για τη συγκεκριμένη θέση, ο 28χρονος άσος παραμένει ψηλά και όσο δεν βρίσκει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, αυξάνονται οι πιθανότητες απόκτησής του.

Ο Αλφάρο φέρεται να έχει ρίξει τις απαιτήσεις του στις 500.000 ευρώ, αλλά και πάλι δεν είναι στα δεδομένα που έχουν ορίσει οι «πράσινοι».

Ίσως τις επόμενες μέρες – και αν δεν βρει ομάδα που να τον ικανοποιεί και αγωνιστικά – να πέσει στις 300 με 400 χιλιάδες ευρώ, χρήματα που σαφώς μπορεί να προσφέρει ο Παναθηναϊκός για έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή.

Η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν βιάζονται, παρότι μένουν 20 μέρες για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να προκύψει κάποια έκπληξη για την ενίσχυση της ομάδας, με έναν παίκτη που δεν έχει ακουστεί.

«Ό,τι χρειαστεί για τον Αμπέντ»

Την ίδια ώρα, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από πλευράς Νιούκαστλ για το μέλλον του Μεχντί Αμπέντ, με ορισμένους να θεωρούν ότι δεν θα υπάρξει θετική κατάληξη στην υπόθεση.

Στον Παναθηναϊκό εκτιμούν ότι οι Άγγελοι συνεχίζουν για ορισμένες ακόμα μέρες το παιχνίδι τακτικής και πιστεύουν ότι ο Αλγερινός χαφ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στο Νησί.

Οι «πράσινοι» πιέζουν τις «καρακάξες» για να ξεκαθαρίσουν άμεσα τις προθέσεις τους και εκείνο που τονίζουν είναι ότι «θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για τον Αμπέντ».

Για τα Ελληνόπουλα

Όσον αφορά την περίπτωση του Σωτήρη Νίνη, υπάρχει έντονος προβληματισμός για τη φυσική του κατάσταση και για την πτωτική πορεία της καριέρας του. Από πλευρά του, ο Γιάννης Γιαννιώτας δεν βρίσκεται στη λίστα του «τριφυλλιού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x