Βόλεϊ

Δεν κατεβαίνει στο League Cup ο Ηρακλής Χαλκίδας, ανησυχία για το πρωτάθλημα

«Άρχισαν τα όργανα» στο ελληνικό βόλεϊ, λίγες μέρες πριν την έναρξη της Volley League.

Ο Ηρακλής Χαλκίδας ανακοίνωσε πως αποσύρεται από τον τρίτο όμιλο του League Cup «Νίκος Σαμαράς», που ξεκινά την Παρασκευή, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα της Εύβοιας εδώ και καιρό. Έτσι, το μοναδικό ματς του γκρουπ που θα διεξαχθεί κανονικά είναι το κυριακάτικο ντέρμπι Παναθηναϊκός–ΑΕΚ, με το νικητή να προκρίνεται απευθείας στα ημιτελικά.

Όμως, τα συγκεκριμένα προβλήματα καθιστούν αμφίβολη τη συμμετοχή του Ηρακλή Χαλκίδας και στη Volley League που ξεκινά το επόμενο Σάββατο. Υπάρχουν και άλλες ομάδες που αντιμετωπίζουν ανάλογα θέματα και στο ΔΣ της Λίγκας την ερχόμενη Δευτέρα θα ζητηθεί από την ΕΣΑΠ να πάρει παράταση η έναρξη του πρωταθλήματος.

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου ο Σάκης Ψάρρας.

Επίσης, η Λίγκα ανακοίνωσε πως θα εφαρμοστούν τα άρθρα της προκήρυξης της διοργάνωσης, τα οποία προβλέπουν πρόστιμο 5.000 ευρώ και παραπομπή του ΤΑΑ στο Μονομελές Δικαιοδοτικό όργανο της ΕΣΑΠ για δυσφήμιση του αθλήματος. Αυτό προβλέπει ποινές από μία έως πέντε αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών σε αγώνες πρωταθλήματος και επιπλέον πρόστιμο 2.500 ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x