Μαχητικά Αθλήματα

Δεν θες να τα βάλεις με τον Βιν Ντίζελ. Ούτε με την «θεία» της κόρης του

Στα σίγουρα χέρια της Ρόντα Ράουζι εμπιστεύεται την 7χρονη κόρη του ο Βιν Ντίζελ.

Είναι σίγουρο ότι δεν θέλεις να μπλέξεις με τον Βιν Ντίζελ. Ένας από τους σκληρούς του Hollyhood και παράλληλα ένας στοργικός πατέρας.

Αφού εξηγεί πόσο… μεγάλο λάθος θα είναι να βγει κανείς ραντεβού με την 7χρονη κόρη του (όταν μεγαλώσει φυσικά) μιλάει για την «θεία» Ρόντα Ράουζι που έχει αναλάβει να της μάθει τα μυστικά του τζούντο.

«Αισθάνομαι άσχημα για όποιον το προσπαθήσει. Είναι κάτι που το σκέφτομαι από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε. Είχα πει πως θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να την προστατεύω και θα το κάνω», προειδοποιεί -μεταξύ σοβαρού και αστείου- ο 47χρονος πλέον Βιν Ντίζελ.

«Χάρη στην “θεία” Ρόντα (Ράουζι) έχει ήδη πορτοκαλί ζώνη στο τζούντο. Ήθελα από νωρίς να αντιμετωπίσω το θέμα, να δημιουργήσω ένα… τέρας που θα είναι σε θέση να πει “το όχι σημαίνει όχι”», ανέφερε.

Και χωρίς αμφιβολία εμπιστεύτηκε σε σίγουρα χέρια την κόρη του, αφού πριν κυριαρχήσει στο UFC η Ρόντα Ράουζι ήταν μια τζουντόκα παγκόσμιας κλάσης, έχοντας ξεκινήσει και η ίδια από πολύ μικρή ηλικία την ενασχόλησή της με το άθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x