Viral

Δέχτηκε επίθεση ο Λόχτε στο Dancing with the Stars (video)

Ο Ράιαν Λόχτε εμφανίστηκε στο Dancing with the Stars και δύο άνδρες επιχείρησαν να του επιτεθούν ζωντανά στην τηλεόραση!

Από εθνικός ήρωας, ο Ράιαν Λόχτε έχει γίνει μισητό πρόσωπο για αρκετούς στις ΗΠΑ μετά την ντροπιαστική του συμπεριφορά στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο, όταν και έκανε ψευδή καταγγελία πως έπεσε θύμα ληστείας, για να αποδειχτεί εκ των υστέρων πως ήταν μεθυσμένος και έκανε βανδαλισμούς σε ένα βενζινάδικο.

Η πτώση της δημοτικότητάς του έγινε εμφανής, όταν στην εμφάνισή του στο Dancing with the Stars και μετά το χορό του με την παρτενέρ του, δύο άνδρες επιχείρησαν να του επιτεθούν, τη στιγμή που το πρόγραμμα ήταν ζωντανά στον «αέρα». Το «ντου» έγινε τη στιγμή που μιλούσε ένα μέλος της κριτικής επιτροπής, που άρχισε-εμφανώς τρομαγμένη-να φωνάζει «κάν’τε πίσω!», ενώ το πρόγραμμα διακόπηκε για διαφημίσεις και με την επιστροφή του ο παρουσιαστής ευχαρίστησε την ασφάλεια του πλατό για την έγκαιρη παρέμβασή της.

Οι δύο άνδρες, που φορούσαν μπλουζάκια κατά του Λόχτε, συνελήφθησαν. Αμφότεροι είχαν μπει στο στούντιο με εισιτήριο, αλλά έδειξαν τις πραγματικές τους διαθέσεις στη συνέχεια.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x