Επικαιρότητα

Διαρροές και καρφιά ταλανίζουν την κυβέρνηση

Οι τσακωμοί των υπουργών το τελευταίο διάστημα, με διαρροές, κόντρες και καρφιά, ταλανίζουν το εσωτερικό της κυβέρνησης, την ώρα που ο πρωθυπουργός ετοιμάζεται για την τελική διαπραγμάτευση.

Η κόντρα του Κωστή Χατζηδάκη με τους Αθανασίο Τσαυτάρη και Μάξιμο Χαρακόπουλου για το γάλα, του Άδωνι Γεωργιάδη για τα φάρμακα, του Γιάννη Στουρνάρα με τον αναπληρωτή του Χρήστου Σταϊκούρα, όπως πρώτα είχαν γράψει τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και οι διαρροές εσχάτως μεταξύ του Νίκου Δένδια με τον Χαράλαμπου Αθανασίου, καταγράφηκαν το τελευταίο διάστημα.

Η κυβέρνηση, σε μια κρίσιμη στιγμή, " βασανίζεται " από αντικρουόμενες δηλώσεις υπουργών και όχι μόνο, μετά και τις δηλώσεις του βουλευτή Χριστογιάννη με αποτέλεσμα ο Αντώνης Σαμαράς να είναι έξω φρενών. Πέρα από αυτό όμως η προχειρότητα σε πολλά σημεία, όπως για παράδειγμα το τι θα γίνει με τις αποδείξεις, αφού το υπουργείο οικονομικών κάθε μέρα αλλάζει και απόφαση, δυσχεραίνει την όλη κατάσταση.

Ο πρωθυπουργός στην συνεδρίαση της Κ.Ο. την Πέμπτη θα στείλει το τελευταίο μήνυμα σε υπουργούς και βουλευτές ενώ όπως φαίνεται ο ανασχηματισμός είναι όλο και πιο κοντά.

Πηγή: parapolitika.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x