Betmasters

«Διπλά» με απόδοση… 121,00 για να περάσει η ώρα!

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr τέσσερις νίκες φιλοξενούμενων, κυνηγώντας δύο πιθανές επιλογές και ισάριθμες εκπλήξεις.

Είναι από τις ημέρες που δεν υπάρχει κάτι δυνατό… Ιδανικές για ρίσκο λίγων χρημάτων σε μεγάλες αποδόσεις, με σκοπό το κέρδος σε περίπτωση επιβεβαίωσης. Σε πρωταθλήματα που δεν υφίσταται η δυνατότητα να βλέπουμε συχνά τις ομάδες, όπως οι μικρές σκανδιναβικές κατηγορίες, το κυνήγι μεγάλων τιμών και πιθανών λαθών των διοργανωτών στοιχήματος αποτελεί έναν τρόπο πονταρίσματος.

Στη δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας το ζευγάρι της Χόνεφος με τη Φρέντρικσταντ είναι παράδειγμα. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζουν σημαντικές αδυναμίες στη διαχείριση των παιχνιδιών τους. Είναι άποντοι μετά από τρία ματς και υποδέχονται την πιο έμπειρη Φρέντρικσταντ, η οποία πέρυσι διεκδίκησε την άνοδο ενώ έχει και πρόσφατη παρουσία στη μεγάλη Tippeligaen της Νορβηγίας.

Οι φιλοξενούμενοι πλην του κωμικού 2-2, εντός έδρας, με την ανίσχυρη Λέβανγκερ (προηγήθηκαν 2-0 και γνώρισαν την ισοφάριση στο 80΄ και στο 84΄!) ισοφάρισαν την Μπραν στο 93΄ και τη Χοντ εκτός στο 88΄. Τρεις στις τρεις ισοπαλίες έχουν και λογικό είναι ν΄ αποτελεί η έξοδος στην έδρα της Χόνεφος ευκαιρία «τριπόντου». Το Γιόνσεπινγκ-ΓΚΑΪΣ, για τη σουηδική Superettan, είναι αναμέτρηση μεταξύ δύο σημαντικών ομάδων της κατηγορίας τα τελευταία χρόνια.

Και πάλι, όμως, το κλαμπ του Γκέτεμποργκ είναι πιο έμπειρο κι ας πάλεψε πέρυσι για την παραμονή. H γηπεδούχος θα παίξει για το απόλυτο «τέσσερα στα τέσσερα» και θα στηριχθεί στην καλή της άμυνα για να πάρει το «τρίποντο». Η ΓΚΑΪΣ εκεί ποντάρει επίσης, έχοντας τη μόνη νίκη της ως τώρα εκτός με την Ντέγκερφορς (0-1), σκοράροντας με παίκτη λιγότερο!

Σχεδόν πλήρεις οι δύο ομάδες και δεν υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος για τη χαμηλή τιμή του «άσου». Κόντρα κι εδώ… Σε πιο γνώριμα λημέρια, είναι απορίας άξιο πώς δεν βγαίνει στις αποδόσεις το κίνητρο της Σοσό κόντρα στην εξασφαλισμένη, όσον αφορά την παραμονή, Κλερμόν. Οι γηπεδούχοι απέχουν +9 πόντους από τον υποβιβασμό, με τέσσερις ομάδες να τους χωρίζουν από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Σοσό με νίκη πλησιάζει στο -4 την τρίτη Ανζέ και σαφέστατα έχει πιθανότητες να κυνηγήσει την άνοδο. Οι δύο τελευταίες ήττες, χωρίς να σκοράρει, αποτελούν πισωγύρισμα, μα σε μία τόσο δύσκολη κατηγορία σαν τη Β΄ Γαλλίας είναι εντός προγράμματος. Κάποιες σημαντικές απουσίες είναι μείον για τη Σοσό, η οποία, όμως, στο 2,50 απέναντι σε μία, μάλλον, αδιάφορη ομάδα είναι bet με αξία.

Τέλος, για την 30ή αγωνιστική της γερμανικής Τσβάιτε Λίγκα, η Μπράουνσβαϊγκ του -8 από τη θέση των πλέι οφ ανόδου (καμία ελπίδα να τη φθάσει δηλαδή) υποδέχεται την Άουε των 28 πόντων και του -2 από ενδεχόμενη απευθείας παραμονή στην κατηγορία! Το κίνητρο σαφώς και δεν δίνει πάντα winners, αλλά στην προκειμένη περίπτωση οι φιλοξενούμενοι δείχνουν να έχουν σοβαρευτεί στα τελευταία τους ματς.

Κρατούν την άμυνά τους στο μηδέν ή στο ένα γκολ, μετρώντας δύο νίκες στα τρία πρόσφατα. Τα αγωνιστικά προβλήματα αμφοτέρων δεν επηρεάζουν. Ο «άσος» θα είχε αξία αν στη θέση της Άιντραχτ βρισκόταν η Καϊζερσλάουτερν, άντε και η Ίνγκολσταντ ή η Ντάρμσταντ. Από τα τέσσερα σημεία, σε μονά, το ένα «τεσσάρι» να βγει θα προκύψει κέρδος. Αλλά το πρόγραμμα είναι για ρίσκο και το παρολί βγάζει γινόμενο επάνω από 121,00. Αξίζει ο κόπος…

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
476. ΧΟΝΕΦΟΣ – ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ: 2 (2,40)
480. ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ – ΓΚΑΪΣ: 2 (4,25)
482. ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ – ΑΟΥΕ: 2 (4,75)
483. ΚΛΕΡΜΟΝ – ΣΟΣΟ: 2 (2,50)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x