Βόλεϊ

Διπλή ανακοίνωση για Θέτιδα

Με δύο αθλήτριες ενισχύθηκε η Θέτις Βούλας, ώστε να διεκδικήσει με καλύτερες συνθήκες την παραμονή στην Α1 βόλεϊ των γυναικών.

Οι νεοφώτιστες στη μεγάλη κατηγορία ανακοίνωσαν την απόκτηση των Κρίστι Εσντέλε και Μιλίτσα Γιόβιτς για τον επόμενο χρόνο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΑΣΠΕ Θέτις Βούλας ανακοινώνει την απόκτηση των Krystle Esdelle και Milica Jovic, οι οποίες θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας μας την αγωνιστική σεζόν 2016-2017.

Η Krystle Esdelle αγωνίζεται στη θέση της διαγωνίου, είναι γεννημένη την 1η Σεπτεμβρίου του 1984 στο Trinidad Tobago, ενώ έχει ύψος 1.91.

Έχει αγωνιστεί στην Α1 με το Μαρκόπουλο την περυσινή σεζόν και έχει περάσει από ομάδες όπως η CSM Romania (Ρουμανία) η Bialystok (Πολωνία), η Schwerin SC (Γερμανία) και η Quimper (Γαλλία), ενώ είναι διεθνής με τη χώρα της.

Η Milica Jovic αγωνίζεται ως ακραία και διαγώνια, είναι γεννημένη στις 10 Μαϊου 1990 στη Σερβία, ενώ έχει ύψος 1.89.

Έχει αγωνιστεί στην Α1 με τον Πανναξιακό τη σεζόν 2014-2015, όπως έχει περάσει και από τη Σερβία στο ξεκίνημα της με την OK Klek-Banat, έχει αγωνιστεί στο Κολεγιακό πρωτάθλημα τον ΗΠΑ για τέσσερα χρόνια παράλληλα με τις σπουδές της με το Tulan University, ενώ έχει αγωνιστεί και στο βελγικό πρωτάθλημα με την Oxyjeunes Sodraep Farciennes.

Ευχόμαστε στις δύο αθλήτριες υγεία, να απολαύσουν το βόλεϊ στη Βούλα, αλλά και να πετύχουν το στόχο της ομάδας.

Καλή αρχή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x