Stoiximan Super League

Διπλό «δώρο» από Απόλλωνα

Μεταγραφικό «πακέτο» ανακοίνωσε ο Απόλλων Σμύρνης. Παίκτες των νεοφώτιστων είναι ο Σουηδός φορ Μίκαελ Ντάλμπεργκ και ο Βραζιλιάνος αμυντικός Ντένις Σόουζα.

Δύο μέρες πριν φύγει το 2013, ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε δύο μεταγραφές. Πρόκειται για τον 28χρονο Σουηδό φορ Μίκαελ Ντάλμπεργκ και τον 33χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό Ντένις Σόουζα, που έχει περάσει από τον ΟΦΗ.

Παράλληλα, επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε ο 17χρονος γκολκίπερ της ομάδας Νέων, Άγγελος Σταματόπουλος.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την συμφωνία με τον Σουηδό επιθετικό Μίκαελ Ντάλμπεργκ. Γεννημένος στις 6 Μαρτίου 1985, ο Ντάλμπεργκ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις Ουμέα, Σούντσβαλ, Τζουργκάρντεν και Γκέφλε. Επίσης έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής ομάδας της Σουηδίας. Ο Ντάλμπεργκ θα φορά τη φανέλα με τον αριθμό 27.

inner

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Βραζιλιάνο αμυντικό Ντενίς Σόουζα ντε Γκουέντες. Γεννημένος στις 9 Ιανουαρίου 1980, ο Ντενίς Σόουζα, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις Ρόντα, Σταντάρ Λιέγης, Μονς, Σαρλερουά, Μπάρνσλεϊ και ΟΦΗ. Ο Σόουζα θα φορά τη φανέλα με τον αριθμό 22».

inner

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη συμφωνία με τον 17χρονο τερματοφύλακα της ομάδας Νέων Κ-20, Άγγελο Σταματόπουλο για την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου. Ο Άγγελος Σταματόπουλος είναι γεννημένος στις 23 Απριλίου 1997 και θα φορά τη φανέλα με τον αριθμό 97»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x