Betmasters

Δύο «ακριβές» ισοπαλίες στην Ιβηρική

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr τα «Χ» των Μπιλμπάο και Σπόρτινγκ στους αγώνες με Πόρτο και Σάλκε, για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μπιλμπάο παίζει, όντως, το τελευταίο της χαρτί για πρόκριση από τον όγδοο όμιλο αλλά και για την τρίτη θέση η οποία δίνει τη συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ. Αμφιταλαντευτήκαμε ανάμεσα στον «άσο» και την ισοπαλία, μια και η Αθλέτικ είναι από τις ομάδες που έχουμε στηρίξει δύο-τρεις φορές φέτος και δεν έχει φέρει το αναμενόμενο κέρδος.

Η Πόρτο, πρώτον, δεν θα πάει για «ταρζανιές» στο «Σαν Μαμές». Έχει επτά πόντους και δεν γίνεται ρεαλιστικά να κινδυνέψει από την απώλεια έστω της δεύτερης θέσης. Έχουν πλήρη αποστολή και είναι στη διακριτική ευχέρεια του Λοπετέγκι ποιους θα βάλει. Για τον Βαλβέρδε δύο είναι τα μεγάλα προβλήματα: Η απουσία του Αντούριθ τού στερεί τον πιο αξιόπιστο επιθετικό του!

Αν και ο Αντούριθ έχει χάσει αρκετά γκολ φέτος, είναι τεράστιο σημείο αναφοράς στην επίθεση των Βάσκων και το γεγονός πώς δεν παίζει αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για να παίξουμε τον «άσο» μιας ομάδας που έχει και τα ψυχολογικά της. Δεύτερο μείον είναι οι καιρικές συνθήκες: Η βροχή έχει βαρύνει τον αγωνιστικό χώρο της έδρας της Μπιλμπάο κι αυτό πάντα επηρεάζει το σύνολο που θέλει να επιβληθεί!

Στον έβδομο όμιλο η Σάλκε πηγαίνει στη Λισσαβώνα, ούσα στη δεύτερη θέση σε διαφορά σχετικής ασφάλειας από Μάριμπορ και Σπόρτινγκ ώστε να τερματίσει πίσω από την Τσέλσι στο γκρουπ και να πάρει την πρόκριση. Οι «βασιλικοί μπλε» αρχίζουν με γρήγορα βήματα να γίνονται ομάδα Ρομπέρτο Ντι Ματέο. Η ισοπαλία θα τους είναι σούπερ βολικό αποτέλεσμα, σε μία δύσκολη έδρα.

Μην ξεχνάμε πώς κέρδισαν οι Γερμανοί στο Γκενζελκίρχεν τους Πορτογάλους, με το κάλπικο πέναλτι στις καθυστερήσεις. Είναι προφανές πώς αν βρεθεί ευκαιρία για τη Σάλκε θα την κάνει τη ζημιά, όμως ως ομάδα Ντι Ματέο θα προσπαθήσει αρχικά να μην χάσει. Το ενδεχόμενο αυτό πληρώνει εξαιρετικά και το διαλέγουμε!

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
128. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΠΟΡΤΟ: Χ (3,35)
134. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ – ΣΑΛΚΕ: Χ (3,50)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x