Γενικά

Δύο ανανεώσεις στην Ένωση Ιλίου

Δυο ανανεώσεις ανακοίνωσε το Σάββατο η Ένωση Ιλίου.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων ανακοίνωσε την παραμονή των Οδυσσέα Μπέλλα για την ομάδα βόλεϊ και Χρήστου Σκαλωμένου για την μπαακετική ομάδα.

Αναλυτικά, η πρώτη ανακοίνωση:

«Την ανανέωση της συνεργασίας για μια ακόμη σεζόν, με τον αρχηγό της ομάδας Οδυσσέα Μπέλλα ανακοινώνει η Ένωση Ιλίου.

Ο Οδυσσέας Μπέλλας είναι, άλλωστε, η σημαία του ανδρικού τμήματος και αποτελεί παράδειγμα για τα παιδιά των ακαδημιών, καθώς, ξεκινώντας από τις υποδομές του συλλόγου, έφτασε να γίνει αρχηγός της ομάδας, τη διατήρησε στις Εθνικές κατηγορίες και επέλεξε να μη λείψει καμία σεζόν από κοντά της.

Φορώντας την αγαπημένη του φανέλα και παραμένοντας στον πολύ μικρό αριθμό αθλητών που δεν άλλαξαν ποτέ σωματείο, ευχόμαστε να οδηγήσει την Ένωση να επιτύχει τους στόχους της και τη φετινή σεζόν».

Αναλυτικά, η δεύτερη ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Ένωση Ιλίου, συνεχίζοντας το σχεδιασμό της ανδρικής ομάδας για την ερχόμενη σεζόν (2017-18), ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον γκαρντ Χρήστο Σκαλωμένο, ο οποίος θα ενισχύσει και τη φετινή προσπάθεια της ανδρικής μας ομάδας στην Γ΄Εθνική.

Ο Χρήστος Σκαλωμένος είναι ένας αθλητής μαχητής και ένα σημαντικό "γρανάζι" για την ομάδα μας, ενώ η εμπειρία του θα βοηθήσει την Ένωση, για μια ακόμη χρονιά, να επιτύχει τους στόχους της».


inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x