Stoiximan Super League

«Δυόμιση χιλιάδες και συνεχίζουμε…»

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της διοίκησης του ΟΦΗ για την μέχρι στιγμής διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν, με την πώληση των καρτών να συνεχίζεται κανονικά.

Περισσότερα από 2.500 εισιτήρια διαρκείας έχουν διατεθεί μέχρι σήμερα από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ και τα «Σ/Μ Χαλκιαδάκης».

Οι κρητικοί κρίνουν τον συγκεκριμένο αριθμό κρίνεται άκρως ικανοποιητικός, αφού την αντίστοιχη περσινή περίοδο (16-20/8 2013) είχαν διατεθεί λιγότερα από 2.400 εισιτήρια.

Παράλληλα, η διοίκηση ενημερώνει ότι για τις θύρες 2,3 και 7 υπάρχουν ακόμα ελάχιστα εισιτήρια διαρκείας τα οποία, με βάση τη ζήτηση, αναμένεται να εξαντληθούν πριν από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Όσον αφορά τη Θύρα 1, η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται από τα «Σ/Μ Χαλκιαδάκη», ενώ για τις υπόλοιπες Θύρες η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά από τα γραφεία του γηπέδου.

• Πακέτα Εταιρικών εισιτηρίων για τις Θύρες 5 και 8 υπάρχουν διαθέσιμα στα γραφεία του γηπέδου.

• Για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (23/8, 19.15) εισιτήρια αγώνα διατίθενται από τα γραφεία του γηπέδου προς €10 για τις Θύρες 1,4 και 5, €15 για τις Θύρες 3 και 6, €20 για τις θύρες 7 και 8, €35 για την Θύρα 9 (κάτω) και €50 για την Θύρα 9 (δερμάτινα).

• Λόγω του όγκου της παραγγελίας (3.000 φανέλες) η διάθεση των φανελών που συνοδεύουν τα εισιτήρια διαρκείας θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 1/9 και 15/9, διάστημα που υπάρχει διακοπή πρωταθλήματος λόγω των προκριματικών του Euro 2014.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x