Πόλο

Δυσκολεύουν τα πράγματα για Ολυμπιακό

Δύσκολα θα καταφέρει να προκριθεί στο final 6 της Ευρωλίγκας πόλο των ανδρών ο Ολυμπιακός, μετά την ήττα του με 7-9 στο Παπαστράτειο από την Μπαρτσελονέτα.

Ο Ολυμπιακός έχασε 7-9 από την Μπαρτσελονέτα στο Παπαστράτειο, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας πόλο των ανδρών και δυσκόλεψε την υπόθεση πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης, αντίθετα με τους πρωταθλητές Ευρώπης, που σαν διοργανωτές του final 6 έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στην τελική φάση.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου ήταν πίσω από την αρχή της αναμέτρησης, χάνοντας με τρία και πέντε γκολ διαφορά, όμως με αντεπίθεση διαρκείας στην τέταρτη περίοδο, μείωσαν την τελική διαφορά.

Οι «ερυθρόλευκοι» «υποκλίθηκαν» στην ανωτερότητα της Μπαρτσελονέτα που εξουδετέρωσε όλα τα ατού τους, ενώ και Γιάννης Φουντούλης αποβλήθηκε με τρεις ποινές και το πλεονέκτημά της με παίκτη παραπάνω και τους ανάγκασε σε λάθη, ενώ η Μπαρτσελονέτα βρήκε λύσεις επιθετικά και επέβαλε το ρυθμό της.


Οκτάλεπτα: 1-2, 0-3, 3-3, 3-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βλαχόπουλος 2, Ντόσκας 2, Μάλιαρακ 2, Γούνας 1

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ: Περόνε 1, Ονέτο 1, Εσπανιόλ 3, Μιγκέλ 1, Ετσενίκε 1, Ούμποβιτς 1, Λόπεθ Εσκριμπάνο 1


Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Θοδωρής Βλάχος τόνισε πως: “Όταν παίζεις με μια ομάδα, όπως η Μπαρτσελονέτα και βρίσκεσαι να "κυνηγάς" από νωρίς στο σκορ, η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Μετά από αυτή την ήττα, δυσκολεύει πάρα πολύ η περίπτωση της πρόκρισης. Ωστόσο, αυτό που με προβληματίζει πιο πολύ εμένα και όλους μας είναι ότι δεν είναι καλή η εικόνα μας ως ομάδα. Δεν νομίζω ότι, αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι, μπορούμε να δικαιούμαστε να προκριθούμε στο final 6. Δυστυχώς, φέτος έχουμε παίξει μόνο ένα καλό παιχνίδι εδώ μέσα με τη Ραντντίτσκι".

Ο Τσους Μαρτίν τόνισε πως: «Κάναμε μεγάλο παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος. Στο τελευταίο οκτάλεπτο, πίεσε πολύ ο Ολυμπιακός, αλλά πήγαμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε και είμαστε χαρούμενοι που φτάσαμε σε μια σπουδαία νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x