Πόλο

«Έπνιξε» τον Παναθηναϊκό και περιμένει Ολυμπιακό ο Πανιώνιος

Πολύ πιο εύκολα, ο Πανιώνιος νίκησε τον Παναθηναϊκό 16-6 στον τέταρτο προημιτελικό του Final 8 του Κυπέλλου πόλο ανδρών στον Λαιμό και προκρίθηκε στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Με «περίπατο» στα ημιτελικά ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» σάρωσαν τον Παναθηναϊκό 16-6 στον τέταρτο προημιτελικό του Final 8 του Κυπέλλου πόλο ανδρών που διεξάγεται στον Λαιμό και πήραν το τελευταίο «εισιτήριο» για τα ημιτελικά του θεσμού, όπου την Παρασκευή τα βράδυ θα αντιμετωπίσουν τον κάτοχο του τίτλου, Ολυμπιακό, διεκδικώντας την πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου.

Ο Πανιώνιος πήρε παράλληλα και μια άτυπη ρεβάνς από το «τριφύλλι» για τον αποκλεισμό του από τα ημιτελικά της Α1 πόλο ανδρών.

Ο Παναθηναϊκός πήρε ένα προβάδισμα με 4-2 στο πρώτο οκτάλεπτο, αλλά, στη συνέχεια, οι Νεοσμυρνιώτες βελτιώθηκαν στην άμυνα και κυριάρχησαν σε όλους τους τομείς, ιδίως στο τέταρτο οκτάλεπτο, φτάνοντας στο τελικό +10.

Κορυφαίος σκόρερ για τον Πανιώνιο ο Μοσκόφ με 5 γκολ, ενώ στοίχισε στον Παναθηναϊκό η απουσία του τραυματία Παπανικολάου.


Οκτάλεπτα: 2-4, 5-1, 2-0, 7-1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης 3, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 2, Παπάκος Γ., Γραμματικός, Καλαϊτζής 2, Μοσκόφ 5, Μουρίκης 1, Γούνας 2, Σοφός Κ., Καπετανάκης 1, Λιμαράκης, Παυλοστάθης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Δευτεραίος, Κανδανολέων, Νικολαΐδης Γ., Στίβενσον 1, Μπραΐμης, Σγουρίδης 3, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης Δ., Αγκόρτσας, Αλβέρτης 1, Κρατημένος, Χωματάς, Ζερβουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x