Γιώργος Χελάκης

Είναι «παλαιοημερολογίτης» ο Γιώργος Παράσχος;

Αντιτουριστικός ο Γιώργος Παράσχος. Κουβαλάει πάνω τους τις μνήμες και την αισθητική άλλης εποχής.

Αντιτουριστικός ο Γιώργος Παράσχος. Κουβαλάει πάνω τους τις μνήμες και την αισθητική άλλης εποχής.

Ο Ζαγοράκης για παράδειγμα είναι in!

Ζει στην εποχή του. Το αναφέρω γιατί ο Ζαγοράκης ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ έδιωξε τον… παλαιοημερολογίτη Παράσχο όταν αυτός είχε κάνει το πιο σημαντικό βήμα στην καριέρα του.

Το πιθανότερο – περνούν και τα χρόνια – ο Γιώργος Παράσχος να μην έχει άλλη ευκαιρία για δουλειά σε πρωτοκλασάτο πάγκο.

Την ώρα που ο Αναστασίου οργώνει την κεντρική Ευρώπη ψάχνοντας παίκτες για τον Παναθηναϊκό, ο Παράσχος είναι υποχρεωμένος να αναλαμβάνει ομάδες στην μέση της χρονιάς ή να ενημερώνεται από τον κ. Κομπότη για τους παίκτες με τους οποίους θα δουλέψει στην προετοιμασία.

Το ξέρει κι ο ίδιος ότι στην ατζέντα του δεν υπάρχουν παρά τα τηλέφωνα γνωστών και φίλων ενώ του Αναστασίου είναι γεμάτη με τηλέφωνα παικτών και μάνατζερ…

Ο προπονητής παλιάς κοπής αλλά στέρεας ηθικής και μεγάλων εμπειριών Γιώργος Παράσχος παρέλαβε από τον Νίκο Αναστόπουλο μια ομάδα χωρίς πυξίδα και ηθικό και παρουσιάζει ένα σφριγηλό σύνολο που έχει αποβάλει το στερητικό σύνδρομο του γκολ.

Έδωσε ρόλο ελεύθερου επιθετικού στον Ναπολεόνι αντί να επιμείνει στον σέντερ φορ κολώνα και δούλεψε την ομάδα του στην τακτική των αντεπιθέσεων.

Έτσι βρήκε χώρο για να κάνει παιχνίδι ο Σουμπίνιο. Με δύο «δικά του παιδιά» από τον Λεβαδειακό, τον ιταλό και τον βραζιλιάνο ο Ατρόμητος ζωντάνεψε κι έγινε τώρα το φαβορί για την πρωτιά.

Αν ο Ατρόμητος νικήσει τον Αστέρα στο Περιστέρι ο Γιώργος Σπανός πρέπει να ετοιμάσει ομάδα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κι επειδή ο μεγαλομέτοχος του Ατρόμητου τιμά τα λόγια και τα παντελόνια του, ο Παράσχος θα είναι στον πάγκο.

Α! Στον πάγκο μιας μεγάλης ομάδας.

Γιατί τέτοια είναι όποια διεκδικεί την είσοδο της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x