Γ' Εθνική

«Χτυπάει» Σιαλμά, θέλει και Σφακιανάκη

Νέα επαφή με τον Δημήτρη Σιαλμά είχε ο Γιώργος Γαλανός και φαίνεται πως το θέμα πάει καλά για τον Άρη. «Κρούση» στον Στέλιο Σφακιανάκη έκαναν οι «κίτρινοι». Εξάρθρωση ώμου οι Λεμονής, Ψυχογιός.

Η ήττα (3-0) του Άρη από τον Καμπανιακό ανάγκασε τους ανθρώπους της ομάδας να επισπεύσουν τις διαδικασίες για ενίσχυση της ομάδας.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης συναντήθηκε με τον Γιώργο Γαλανό λίγες ώρες μετά το αποτέλεσμα-σοκ για την δεύτερη αγωνιστική της Football League και συμφώνησαν πως το ρόστερ χρειάζεται κάποιες προσθήκες και οι εξελίξεις είναι άμεσες.

Ο Γιώργος Γαλανός μίλησε με τον Δημήτρη Σιαλμά και προσέφερε τα λεφτά που είχε ζητήσει σε προηγούμενη επαφή ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πλατανιά που έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα άκουσε. Ακόμη, φημολογείται ότι ο παίκτης θα μεταβεί εκτός απροόπτου αύριο στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει, ενώ είναι πιθανόν να μπει οψιόν ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Την περυσινή σεζόν ο 28χρονος ποδοσφαιριστής είχε 9 συμμετοχές στην Super League και φέτος έλυσε το συμβόλαιο του με τον σύλλογος των Χανίων, καθώς δεν ήταν στα πλάνα του Γιάννη Χριστόπουλου, ενώ είχε έρθει σε κόντρα με την διοίκηση.

Ο Άρης έκανε πρόταση στον Στέλιο Σφακιανάκη και ο 38χρονος μέσος θα δώσει την απάντηση του την Τρίτη (23/9).

* Ειδικό πρόγραμμα προπόνησης έκαναν οι Νίκος Ψυχογιός, Καλούδης Λεμονής που τραυματίστηκαν με τον Καμπανιακό. Από τις εξετάσεις φάνηκε ότι έχουν υποστεί εξάρθρωση ώμου.

** Την Τετάρτη (24/09) αναμένεται ο Ντενίς Κογκνού να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Όπως είναι γνωστό, ο 18χρονος Γκανέζος ακραίος επιθετικός υποβλήθηκε σε εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας το περασμένο Σάββατο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x