Επικαιρότητα

Εκπτώσεις στα σιδηροδρομικά εισιτήρια με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Ανανεώθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά η πολύ επιτυχημένη Συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μέσω της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων.

Οι κάτοχοι της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων θα συνεχίσουν να ταξιδεύουν με μειωμένο εισιτήριο στο σιδηροδρομικό άξονα Αθηνών-Θεσσαλονίκης-Αλεξανδρούπολης καθώς και στην απ’ ευθείας γραμμή Αθήνα-Καλαμπάκα.

Η συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας υπεγράφη στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, από τον Αντιπρόεδρο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Τσαμπαρλή Νικόλαο και τον Γενικό Γραμματέα Νέας Γενιάς Παναγιώτη Κανελλόπουλο.

Αναλυτικότερα η συμφωνία προβλέπει:

Τη διάθεση στους κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων συνολικά 3.000 θέσεων ανά μήνα στην ειδική εκπτωτική τιμή των 12 €, για τη μετακίνηση τους σε επιλεγμένες αμαξοστοιχίες Intercity στις γραμμές Αθήνα- Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη καθώς και στην απ’ ευθείας γραμμής Αθήνα-Καλαμπάκα με τους όρους που γίνεται μέχρι σήμερα η διαχείριση των εκπτωτικών προσφορών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (εξαίρεση δηλαδή των ημερών που εμφανίζονται υψηλές πληρότητες σε ορισμένες αμαξοστοιχίες). Στις παραπάνω τιμές εμπεριέχεται ΦΠΑ και Κοινωνικός Πόρος...

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ, στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x