TV

Έξαλλη on air η Μελέτη: «Δεν είναι κορίτσι, ζώον είναι! Ντροπή για το γυναικείο φύλο»

Την ενόχλησή της εξέφρασε δημόσια η Ελεονώρα Μελέτη σχολιάζοντας, κατά την διάρκεια του Survivor Πανόραμα, τις αντιδράσεις που διατυπώνονται στα social media για τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Η παρουσιάστρια ρώτησε τους καλεσμένους της, Λάουρα Νάργες και Λάμπρο Χούτο, αν ένιωσαν ποτέ την ανάγκη να απαντήσουν στα σχόλια που γίνονται, αλλά και πώς αντιδρούν όταν δέχονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υβριστικά μηνύματα.

«Προχθές είχε έρθει η Ειρήνη Κολιδά και μου έδειξε το μήνυμα μιας κοπέλας… Ντράπηκα για λογαριασμό της κοπέλας, ντράπηκα πραγματικά!», ανέφερε η Ελεονώρα και συνέχισε: «ένιωσα την ανάγκη να στείλω ένα μήνυμα σ’ αυτό το κορίτσι -που δεν είναι κορίτσι, ζώον είναι- και να της πω “είσαι ντροπή! Είσαι ντροπή για το γυναικείο φυλο! Είσαι ντροπή να μιλάς έτσι για μια γυναίκα που δεν ξέρεις!”».

Όταν η Λάουρα της επεσήμανε πως αυτή η διαδικασία είναι αδιέξοδη, η Ελεονώρα δικαιολόγησε την στάση της λέγοντας πως «ο καθένας έχει την άποψή του, αλλά κανένας δεν έχει το δικαίωμα να μιλάει έτσι χωρίς να σε ξέρει».

Δείτε στο βίντεο το ξέσπασμα της παρουσιάστριας:



Πηγή: Peoplegreece.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x