Stoiximan Super League

«Εξελίξεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας…»

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα του ενδιαφέροντος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να «μπει» στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως είπε ο ίδιος σε επικοινωνία με τον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Το ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να «μπει» στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν θα γίνει σίριαλ. Ο ίδιος σε επικοινωνία που είχε ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 μαζί του προανήγγειλε νεότερα για την υπόθεση μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

«Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν εξελίξεις. Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο», δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως μέσα στην εβδομάδα και πιθανότατα την Παρασκευή θα γίνει το ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο, στον οποίο θα εκφράσει κι επίσημα την πρόθεσή του να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών. Στα σχέδιά του φέρεται να είναι να βάλει 120 εκατ. ευρώ σε βάθος τριετίας μαζί με τους «συμπαίκτες» του, που είναι από την αγορά της Κίνας (κάποιες φήμες μιλούν για το ναυτιλιακό «κολοσσό» Cosco κι άλλες για άλλες δύο μεγάλες κινεζικές εταιρείες).

Θα ακολουθήσει οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ (το άνοιγμα της οποίας υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 25 εκατ. ευρώ) και αν όλα πάνε καλά θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x