Επικαιρότητα

'Ελενα Ακρίτα για τη συνέντευξη Καρανίκα στο Down Town: «Τόσο πολύ βαριόταν στο γραφείο;»

Η Έλενα Ακρίτα σχολιάζει τη συνέντευξη του ειδικού συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα στο Down Town, την οποία ο ίδιος αρνείται ότι έδωσε

Φανατικός θαυμαστής της Ελένης Μενεγάκη είναι ο Νίκος Καρανίκας, ο ειδικός σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα. Μάλιστα, στο παρελθόν είχε εκφράσει τον θαυμασμό του, ποστάροντας μηνύματα στην σελίδα της παρουσιάστριας στο Twitter.

Για την «ωραία Ελένη» μίλησε και σε νέα συνέντευξη του στο περιοδικό Down. Μία συνέντευξη που ο ίδιος αρνείται ότι παραχώρησε στο περιοδικό. «Ουδέποτε έδωσα συνέντευξη στο περιοδικό DownTown.Το περιοδικό θεώρησε επαγγελματικό να δημοσιεύσει ως "συνέντευξη" μια συζήτηση, για την οποία είχα εξ αρχής και με απόλυτη σαφήνεια ξεκαθαρίσει ότι ειναι ιδιωτική», δηλώνει ο Νίκος Καρανίκας μετά την κυκλοφορία του περιοδικού ενώ όπως τόνισε, σκοπεύει να κινηθεί νομικά ενάντια του περιοδικού, αλλά και της συντάκτριας.

Σε απάντησή της η διεύθυνση του περιοδικού υποστηρίζει από την πλευρά της ότι ο κ. Καρανίκας δεν διευκρίνισε από την αρχή ότι πρόκειται για μια συζήτηση off the record προσθέτοντας ότι «μάλιστα μας ζήτησε να μην αναφέρουμε όλα όσα είπε, πράγμα που θα ήταν έτσι κι αλλιώς αδύνατο, αφού η συνέντευξη με την δημοσιογράφο διήρκησε περισσότερα από 40 λεπτά».

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα
inner

Με αφορμή τη συνέντευξη του Νίκου Καρανίκα στο περιοδικό, η Έλενα Ακρίτα πόσταρε ένα κείμενο στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, στο οποίο θέτει το ερώτημα στον ειδικό σύμβουλο του πρωθυπουργού: «Κι αφού συνομιλείτε 40 ολόκληρα λεπτά, ισχυρίζεστε μετά ότι ‘αυτό’ δεν ήταν συνέντευξη;».

Η Έλενα Ακρίτα, συμπεραίνει ότι ο κύριος Καρανίκας θα έπρεπε να έπληττε στο γραφείο του και για τον λόγο αυτό, να μιλούσε επί 40 λεπτά, με μία άγνωστη.

«Δηλαδή, κύριε Καρανίκα, για να καταλάβω. Σας τηλεφωνεί ένα άγνωστο σε σας άτομο. Δηλώνει ονοματεπώνυμο, δημοσιογραφική ιδιότητα, έντυπο και σκοπό της επικοινωνίας. Κι αφού συνομιλείτε 40 ολόκληρα λεπτά, ισχυρίζεστε μετά ότι ‘αυτό’ δεν ήταν συνέντευξη; Δεν ήταν συνέντευξη και ήταν τι ακριβώς; Τα σώψυχα με τον κολλητό σας;

Ποιος ο λόγος να πιάσετε ψιλή κουβέντα με τον άγνωστο τον άνθρωπο; Τόσο πολύ βαριόσασταν στο γραφείο εκείνη την ώρα; Μοναξιές, μοναξιές, κύριε Καρανίκα; Εσείς όταν πλήττετε και τηλεφωνούν για πακέτα κινητής, τους περιγράφετε την καλλιέργεια ούρων σας;
Μια χαρά κάνετε και θαυμάζετε την Ελένη Μενεγάκη. Και μαγκιά σας που υπερασπίζεστε την επιλογή σας. Μαγκιά όμως δεν είναι να τα μαζεύετε εκ των υστέρων, μη και σας μαλώσουν οι συνιστώσες.

Ξέρετε, κύριε Καρανίκα, οι δημοσιογράφοι δεν έχουν καϊλα να πιάνουν κουβεντούλα με τον καθένα, σε ώρα εργασίας. ‘Δουλειά’ λέγεται αυτό. Δου-λειά.

Και κάτι τελευταίο. Άνθρωπος που δίνει συνέντευξη χωρίς να καταλαβαίνει ότι δίνει συνέντευξη, δεν είναι σύμβουλος. Χρειάζεται σύμβουλο», γράφει η Έλενα Ακρίτα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x