Βόλεϊ

Ελγκέτα: «Όλοι θα θέλουν να μας νικήσουν»

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για μια ακόμα χρονιά με υψηλούς στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη και ο Χόρσε Ελγκέτα αναφέρθηκε στις δυσκολίες της στη διάρκεια της παρουσίασης της φετινής ομάδας των πρωταθλητών.

«Θα είναι μία δύσκολη χρονιά. Στόχος όλων είναι νικήσουν τον ΠΑΟΚ, αλλά εμείς θα είμαστε σαν οικογένεια για να πετύχουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η ομάδα μας είναι διαφορετική από πέρυσι, αλλά είναι μυστικό τα όσα δουλεύουμε. Πρέπει να είμαστε σαν οικογένεια, καθώς κάθε μέρα θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα.

Όσον αφορά στην Ευρώπη, πρέπει να κοιτάξουμε τον όμιλο πρώτα. Τις ομάδες που θα αντιμετωπίζουμε και θα πράξουμε αναλόγως. Εγώ αυτό που θέλω, είναι τουλάχιστον να βρεθούμε στους "16", αν και είναι ακόμα νωρίς», επισήμανε ο Αργεντινός τεχνικός.

Ο αρχηγός, Γιάννης Παντακίδης, συμπλήρωσε πως: «Να έχουμε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς, καθώς την περυσινή χρονιά, ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά. Στόχος μας είναι μόνο το πρωτάθλημα. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση κι έχουμε πολλούς καλούς παίκτες.

Ο Σαφράνοβιτς πέρυσι έπαιξε για όλη την ομάδα, δίκαια βγήκε MVP, καθώς κάλυψε και επάξια το κενό του Γκομεζ. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη του και μακάρι να βρίσκεται στο Αιγίνιο για να μας δώσει δύναμη στην πρεμιέρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x