Επικαιρότητα

Έλληνας ο οδηγός που σκότωσε τρεις με το αυτοκίνητό του στη Μελβούρνη

Η υπόθεση δεν σχετίζεται με τρομοκρατία, λέει η αστυνομία

Ελληνικής καταγωγής φέρεται να είναι ο άνδρας που με το αυτοκίνητό του σάρωσε πεζούς στη Μελβούρνη προκαλώντας το θάνατο τριών ανθρώπων, ανάμεσα στους οποίους και ένα παιδί.

Από την ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου τραυματίστηκαν επίσης συνολικά 20 άτομα ανάμεσα στα οποία ένα 3χρονο αγόρι, ένα 2χρονο παιδί που νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και ένα 9χρονο παιδί.

Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης το αυτοκίνητο πριν πέσει πάνω στους πεζούς κινούνταν περίεργα.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι ο οδηγός του οχήματος έχει συλληφθεί και ότι η εκτίμηση των αστυνομικών είναι ότι συνδέεται με ένα περιστατικό μαχαιρώματος σε σταθμό του μετρό στα νότια προάστια της Μελβούρνης που είχε σημειωθεί κάποια ώρα νωρίτερα.

Βίντεο ντοκουμέντο με το αυτοκίνητο να σαρώνει τους πεζούς πάνω στο πεζοδρόμιο



Σύμφωνα με τον ίδιο, το περιστατικό που σε πολλούς ξύπνησε μνήμες από χτυπήματα του Ισλαμικού Κράτους στη Νίκαια και το Βερολίνο, δεν σχετίζεται με την τρομοκρατία.

Αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι είδε ανθρώπους να πηδάνε για να γλιτώσουν από το αυτοκίνητο. «Το μόνο που βλέπαμε ήταν το αυτοκίνητο και το μακελειό που προκάλεσε - άνθρωποι πηδούσαν δεξιά και αριστερά» δήλωσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες ο οδηγός του οχήματος ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και άρχισε να πέφτει αδιακρίτως πάνω στους πεζούς.

Το αυτοκίνητο κινείται περίεργα πριν ανέβει πάνω στο πεζοδρόμιο



Άλλος αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι το αυτοκίνητο κινούνταν «με σταθερό ρυθμό» για να χτυπήσει τους πεζούς.



Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x