Media

Εμβόλιμες αγωνιστικές σε Premier League, Serie A και Ligue 1

Ειδήσεις από τον χώρο των media

Μετά από πολύ καιρό, δεν υπάρχει αγωνιστική δράση στην Ελλάδα σε κανένα άθλημα σήμερα. Στην Ευρώπη, όμως, έχουμε εμβόλιμες αγωνιστικές στην Premier League, Serie A και Ligue 1. Η αρχή στις ποδοσφαιρικές τηλεοπτικές μεταδόσεις γίνεται στις 21.45 με τους αγώνες Σάντερλαντ-Μαντσεστέρ Σίτι (OTE Sport 5 HD), Νόριτς - Τότεναμ (OTE Sport 8 HD), Λέστερ - Λίβερπουλ (OTE Sport 3 HD) και Άρσεναλ – Σαουθάμπτον (OTE Sport 1 HD) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος. Την ίδια ώρα στην Ιταλία, η Σασουόλο υποδέχεται τη Ρόμα (OTE Sport 2 HD) για την 23η αγωνιστική και ένα τέταρτο μετά, στις 22.00 το 22:00 το Novasports 2 μας μεταφέρει στην Γαλλία και στην αναμέτρηση Μονπελιέ – Μαρσέιγ που ανοίγει το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής.

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος στο «Pick & Roll»
Στο σημερινό «Pick & Roll» που θα προβληθεί στις 20.00 στο OTE SPORT 4HD, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος σχολιάζει την κλήρωση της Εθνικής στο Προολυμπιακό τουρνουά και τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το μπασκετικό Τσαμπιονς Λιγκ, ενώ ο Θοδωρής Παπαλουκάς μιλάει για την πορεία του στην Δάφνη, η οποία πρόσφατα τον βράβευσε.

Τα τουρνουά Τένις ATP World Tour 250 στα κανάλια Novasports
Το ATP World Tour 250 ξεκινάει με πρώτη στάση το Μονπελιέ. Από σήμερα έως και την ερχόμενη Κυριακή το Novasports 4 θα προβάλλει ζωντανά το Open Sud de France το οποίο διεξάγεται στο πλαίσιο της σειράς ATP World Tour 250.

Ο Σάκης Κεχαγιάς στη Nova

Ο προπονητής της Εθνικός πόλο Γυναικών, Σάκης Κεχαγιάς είναι ο σημερινός καλεσμένος της εκπομπής «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» που θα προβληθεί στις 18.15 από το Novasports 1.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα μιλήσει για την παρουσία της Εθνικής Γυναικών στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και την επόμενη ημέρα, καθώς και για τη δοκιμασία του Προολυμπιακού τουρνουά το Μάρτιο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις «Ιστορίες»

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη ως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας παραχωρεί απόψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις «Ιστορίες» στις 23.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ μιλά στον Αλέξη Παπαχελά, τη Σία Κοσιώνη και τον Παύλο Τσίμα σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Τη διαπραγμάτευση στην Ευρώπη, την αξιολόγηση και το ασφαλιστικό, για την αντιπαράθεση με τον Αλέξη Τσίπρα, τις εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό, τα σενάρια των εκλογών, τη νέα κεντροδεξιά και τον νέο πολιτικό χάρτη της χώρας.

Πρεμιέρα απόψε για «Το Νησί»
Η τηλεοπτική σειρά «Το Νησί», που άφησε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση επιστρέφει από σήμερα στους τηλεοπτικούς δέκτες και θα προβάλλεται κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 22.00 από το Mega. Η σειρά που είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ διαδραματίζεται σε ένα χωριό στην Κρήτη, την Πλάκα που είναι απέναντι από την Σπιναλόγκα μέρος στο οποίο εξόριζαν όσους είχαν λέπρα.

«360ο» με ιστορίες ελευθερίας
Ένα νέο παιδί, ο Στέλιος, πάει σε ένα καφενείο σε ορεινό χωριό της Κρήτης. Εκεί, ένας παππούς του λέει: «Γιε μου πιες τη ζωή σαν ένα ποτήρι κρύο νερό, το καλοκαίρι». Με αυτή τη συμβουλή και σκέψη στο μυαλό, η αποψινή εκπομπή «360°» με τη Σοφία Παπαϊωάννου (23.30 Alpha) παρουσιάζει τέσσερις ιστορίες ανθρώπων που αποφάσισαν να ακούσουν την καρδιά τους, να σπάσουν δεσμά και ταμπού και να τολμήσουν να ζήσουν τη ζωή που πραγματικά θέλουν.

Τρομοκρατία ή Λογοκρισία στην «Ανατροπή»
Τρομοκρατία ή Λογοκρισία; Πρόκληση ή υστερία; Εξαγνισμός ή κατακραυγή; Υπάρχουν όρια στην Τέχνη; Με αυτό το επίκαιρο θέμα των ημερών θα ασχοληθεί η αποψινή εκπομπή «Ανατροπή» στις 00.10 στο MEGA.

«Ο μπάτσος του Mall 2» σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Το sequel της επιτυχημένης κωμωδίας δράσης «Ο μπάτσος του Mall», με τον Κέβιν Τζέιμς στον πρωταγωνιστικό ρόλο, έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή απόψε στις 22:00 στο Novacinema 1.

Στην κορυφή της τηλεθέασης «Το Πρωινό»
Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε «Το Πρωινό» με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα από την αρχή της σεζόν έως σήμερα, παρουσιάζοντας ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά στο μέσο όρο των γυναικών 25-44 με 31,4%. Την ίδια στιγμή στο σύνολο του κοινού ο μέσος όρος τηλεθέασης ανήλθε στο 28,4% και στο δυναμικό κοινό 15-44 άγγιξε το 27,7%.

Απεργούν οι δημοσιογράφοι αύριο
Μία ημέρα νωρίτερα θα απεργήσουν οι δημοσιογράφοι ενάντια στο καίριο πλήγμα που επιφέρει το σχέδιο Κατρούγκαλου στα ασφαλιστικά Ταμεία. Έτσι αύριο δεν θα υπάρχει ζωντανό τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό πρόγραμμα, ενώ δεν θα κυκλοφορήσουν εφημερίδες μεθαύριο Πέμπτη.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x