Stoiximan Super League

«Εμπλοκή» με Μαζουάκου!

Δεκτή έγινε η έφεση της Βαλενσιέν για την υπόθεση του υποβιβασμού της και ο Ολυμπιακός καλείται να διαπραγματευτεί με τη διοίκηση του γαλλικού συλλόγου για να αποκτήσει επίσημα τον Αρτούρ Μαζουάκου.

Εξαιρετική είχε κριθεί η κίνηση του Ολυμπιακού να προχωρήσει για την απόκτηση του Αρτούρ Μαζουάκου, ο οποίος εμφανιζόταν ως ελεύθερος μετά τον υποβιβασμό της Βαλενσιέν στην τέταρτη κατηγορία του συλλόγου.

Ο 20χρονος μπακ-χαφ θεωρείται ένας από τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έχει αναδείξει το γαλλικό ποδόσφαιρο, αλλά προέκυψε ανατροπή στα δεδομένα που υπήρχαν στην υπόθεσή του πριν από λίγες μέρες.

Συγκεκριμένα, η επιτροπή αδειοδότησης του γαλλικού ποδοσφαίρου είχε υποβιβάσει την Βαλενσιέν στην 4η κατηγορία, κάτι που έδινε τη δυνατότητα σε όλους τους παίκτες της να διαπραγματευτούν ως ελεύθεροι.

Ωστόσο, η διοίκηση του συλλόγου κατέθεσε έφεση και τελικά κατάφερε να παραμείνει στη Ligue 2, με τους Πειραιώτες να αναγκάζονται να διαπραγματευτούν με τους Γάλλους για τον Μαζουάκου που είναι στην Αυστρία και έχει ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Μίτσελ!

Πάντως, από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν προκύπτει ανησυχία και όλα δείχνουν ότι μπορεί να υπάρξει κάποια μέση λύση και για τους δύο συλλόγους.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x