F1

Ένας γύρος και καλός για τον Φέτελ

Ένας γύρος ήταν αρκετός για να πανηγυρίσει ο Σεμπάστιαν Φέτελ την έκτη του πολ ποζίσιον στην πίστα της Κορέας.

Την ικανοποίηση του για την κατάκτηση της έκτης πολ ποζίσιον της σεζόν στο 14ο γκραν πρι της χρονιάς που φιλοξενείται στην πίστα της Κορέας εξέφρασε ο Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο Γερμανός πιλότος έκανε τον ταχύτερο χρόνο μόλις στην πρώτη του προσπάθεια στον τελικό των κατατακτήριων, δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό στην πίστα. Ωστόσο, ο Φέτελ επιβεβαίωσε τον πολύ καλό ρυθμό της Mercedes και του Χάμιλτον με τον οποίο έδωσε μια ωραία μάχη, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

«Είχα έναν πάρα πολύ καλό γύρο στο Q3 με την πρώτη μου προσπάθεια. Ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο να πιάσω αυτόν τον χρόνο και στη δεύτερη προσπάθεια βρήκα μπροστά μου τον Κίμι και έτσι έχασα χρόνο. Δεν είχα πολύ χρόνο για να επιστρέψω αλλά ευτυχώς ο πρώτος χρόνος μου ήταν αρκετός. Η Mercedes ήταν γρήγορη όπως το περίμενα στο μεσαίο μέρος της πίστας ήταν πολύ καλοί, έτσι η μάχη ήταν ωραία. Όπως και να έχει νομίζω ότι έχουμε καλή ισορροπία», ήταν τα λόγια του Γερμανού πιλότου, για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Δεν με απασχολεί αν θα βρέξει, έχουμε βρόχινα ελαστικά στο γκαράζ μας. Κάνουν λόγο για ισχυρούς ανέμους, αλλά νομίζω ότι θα έχουμε καλό καιρό αύριο κατά τη διάρκεια του αγώνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x