Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Ένας «πρόωρος τελικός» που θα κρίνει πολλά!

Για 7η φορά από τότε που έφτασε στην Αγγλία, αναλαμβάνοντας την Άρσεναλ το 1996 ο Βενγκέρ θα βρει απέναντι του την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σ' ένα παιχνίδι για το FA cup. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Από την άλλη για τον Λουίς φαν Χάαλ αυτό είναι μία πρωτόγνωρη εμπειρία. Εκείνο που βρίσκει όμως απολυτα σύμφωνους και τους δύο προπονητές είναι πως μία θέση στην τετράδα που οδηγεί στο επόμενο Champions League ισοδύναμει με ένα τρόπαιο.

Ο Ολλανδός τεχνικός βλέπει, από το παιχνίδι αυτό το βράδυ της Δευτέρας μέχρι το ξεκίνημα του Απριλίου, την ομάδα του να έχει μία σειρά από πολύ σημαντικά ματς να δώσει. Και ξεκάθαρα είπε, στους δημοσιογράφους που παρακολούθησαν την συνέντευξη τύπου που έδωσε, ότι αν στο τέλος της σεζόν δεν έχει καταφέρει να ξαναβγάλει τη Γιουνάιτεντ στην πιο σημαντική διασυλλογική ευρωπαϊκή διοργάνωση τότε θα μπορούν να αποκαλέσουν αποτυχημένη τη σεζόν. Ειδικά εάν δεν έχει κατακτήσει κι ένα τρόπαιο. Και φυσικά με την Τσέλσι να έχει ξεφύγει πολύ στη βαθμολογία, το τρόπαιο που εννοούσε είναι αυτό που διακυβεύεται στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ: το Κύπελλο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x