Επικαιρότητα

Ενημέρωση για όλα, δώρα για όλους στο Drive & Travel

DRIVE & TRAVEL σε χρόνο…dt, κάθε Σάββατο 11:00 – 13:00. Με τον Δημήτρη Μπαλή και την Ειρήνη Θεοδωρίδου. Και την υποστήριξη των εταιρειών BP, SEAT.

Από το «Nova ΣΠΟΡ FM 94,6», από τους συνεργαζόμενους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και μέσω Διαδικτύου (http://live24.gr/radio/sportfm.jsp?ref=sportfm) σε όλο τον κόσμο.



Επισκεφτείτε το νέο site www.driveandtravel.gr για ειδήσεις και συμμετοχή σε πλούσιους διαγωνισμούς.

Το «DRIVE & TRAVEL σε χρόνο… dt», που σύντομα θα έχει τηλεοπτική και Web TV εκπομπή με θέματα τουρισμού, πολιτισμού, περιβάλλοντος και υπαίθρου, αυτό το Σάββατο 11.00 – 13.00, παρουσιάζει:

- ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ: Το νησί της Αφροδίτης αποτελεί ένα τουριστικό προορισμό μεγάλου διαστήματος του χρόνου. Η υπεύθυνη επικοινωνίας και μάρκετινγκ του Οργανισμού στην Αθήνα, Ιωάννα Χατζηκωστή, αναλύει τους στόχους για το εγγύς μέλλον.

- ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: Από το νησί της Αφροδίτης στη Μεγαλόνησο. Στο Ηράκλειο ζουν σε έντονους ρυθμούς και ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Κουράκης, παρουσιάζει τα δρώμενα.

- ASTROS BEACH HOTEL: Συνεχίζουμε την περιπλάνησή μας ανά την Ελλάδα και συζητούμε με ξενοδόχους που διατηρούν ξεχωριστές μονάδες. Μία από αυτές είναι το Astros Beach Boutique Hotel στο Παράλιο Αστρος. Ο Ηλίας Δελής, ιδιοκτήτης, αποκαλύπτει όσα θέλει να δει ο επισκέπτης.


Μάθετε τα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής και τις κληρώσεις δώρων, στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x