Γ' Εθνική

Ενισχυμένος ο Κάλας, κολλάει του Κόκε

«Αναθερμαίνεται» για τα καλά το ενδιαφέρον του Άλεξ Κάλας (αδερφός του Δημήτρη Καλαϊτζίδη) για τον Άρη, που φέρνει μαζί του και συμμάχους. Καθυστερεί του Σέρχιο Κόκε.

Επανέρχεται για τον Άρη ο Άλεξ Κάλας. Το όνομα του αδερφού του πρώην προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, είχε ακουστεί ξανά στις αρχές Οκτώβρη, αλλά η υπόθεση έμεινε πίσω.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον δεν έπαψε να υπάρχει και αυτό το δίμηνο ο ομογενής επενδυτής δούλευε πάνω σε αυτήν τη υπόθεση και όπως αναφέρεται στη «SportDay» εκτός από τα λεφτά που σχεδιάζει να βάλει, έχει προσεγγίσει και άλλα κεφάλαια. Έχει ακουστεί από την πρώτη στιγμή ότι «παίζει» να συνεισφέρει ο πρώην πρόεδρος της Ολμ.

Επιπλέον, έχει γίνει επαφή με Γερμανό παράγοντα και ακούγεται πως το όνομα ότι μπορεί να προκαλέσει αίσθηση το όνομα του όταν γίνει γνωστό. Πρόκειται για άνθρωπο που διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Αλεξ Κάλας και δέχθηκε να συμμετάσχει, βάζοντας και ένα σημαντικό ποσό για αρχή.
Αναμένεται η συγκατάθεση του Ερασιτέχνη για να παρουσιαστεί το πλάνο για πλή αναδιοργάνωση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα. Η πλευρά του Κάλας εμφανίζεται θετική στο να αναλάβει την εκκαθάριση της εταιρείας, που αναμένεται να ξεκινήσει την τελευταία ημέρα του χρόνου μετά την Γενική Συνέλευση.

Είναι πιθανό το ενδεχόμενο η πρόταση να περιλαμβάνει και δημιουργία Αθλητικού Κέντρου. Αυτό που θέλει η πλευρά του υποψήφιου επενδυτή είναι το ποιος θα αξιολογήσει την πρόταση, καθώς ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιώργος Γαλανός δεν έχει τέτοια αρμοδιότητα.

Αναμονή για Κόκε

Από εκεί που φαινόταν ότι τελείωσε το θέμα του Σέρχιο Κόκε και ότι θα έρθει στις αρχές του νέου χρόνου στην Ελλάδα, το θέμα «κολλάει». Ο Γιώργος Γαλανός δεν δίνει προσωπικές εγγυήσεις.

Ο Ισπανός επιθετικός ζητάει να πάρει ως εγγύηση μέρος απ’ τα τηλεοπτικά δικαιώματα. . Ο Γιώργος Γαλανός ζήτησε από τον Ερασιτέχνη να δώσει ο ίδιος ως προκαταβολή το 30% του συμφωνηθέντος ποσού και το υπόλοιπο με τη μορφή εκχώρησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, για τα οποία είναι υπεύθυνος ο Ερασιτέχνης. Από τον ΑΣ λένε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει πριν από τις αρχές του Ιανουαρίου, μια και τότε (αφού συζητηθεί η κύρια αίτηση ορισμού από το Ειρηνοδικείο) το Δ.Σ. του ΑΣ Αρης θα γίνει και με τη βούλα πια «προσωρινή διοίκηση ειδικού σκοπού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x