Κώστας Νικολακόπουλος

Εννιά λόγοι να μην αλλάξει προπονητή!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr εννιά λόγους για να μείνει ο Περέϊρα. Κι έναν για να φύγει! Έναν, αλλά σημαντικό!

· Πρώτος, γιατί πήρε πρωτάθλημα (και Κύπελλο), ερχόμενος Γενάρη μήνα, με τον Ολυμπιακό πίσω στη βαθμολογία από τον ΠΑΟΚ.

· Δεύτερος, γιατί έχει πίσω του και δύο πρωταθλήματα σε δύο χρόνια στον πάγκο της Πόρτο.

· Τρίτος, γιατί μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός πρέπει να αποφεύγει όσο κι όπως μπορεί να αλλάζει προπονητές σαν τα πουκάμισα.

· Τέταρτος, γιατί ο επόμενος, αν τον αλλάξει ο Ολυμπιακός, μπορεί να του αποδειχθεί χειρότερη λύση.

· Πέμπτος, γιατί τον Περέϊρα ο Ολυμπιακός πλέον τον ξέρει αρκετά καλά, ενώ τον διάδοχό του θα χρειαστεί να τον "γνωρίσει" και δη σε μία περίοδο πολύ κρίσιμη όπως των μεταγραφών, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

· Έκτος, γιατί αν τον διώξει τώρα τον Πορτογάλο θα πρέπει ο Ολυμπιακός να πληρώσει μία πολύ σοβαρή αποζημίωση μίας ολόκληρης σεζόν.

· Έβδομος, γιατί μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός πρέπει να αποφεύγει όσο κι όπως μπορεί να αλλάζει προπονητές σαν τα πουκάμισα (επανάληψη, γιατί είναι πολύ σοβαρός λόγος).

· Όγδοος, γιατί ένας προπονητής κρίνεται με μεγαλύτερη ασφάλεια όταν έχεις ο ίδιος χτίσει την ομάδα μέσα από τις επιλογές και την προετοιμασία του καλοκαιριού.

· Ένατος, γιατί αν η ομάδα δεν τραβήξει το φθινόπωρο, ο Ολυμπιακός θα έχει λύση: θα διώξει, π.χ. το Νοέμβριο, τον Περέϊρα. Ενώ αν διώξει τώρα τον Περέϊρα και δεν τραβήξει η ομάδα το φθινόπωρο στην Ευρώπη τι θα κάνει; Θα έχει διώξει τον Ιούνιο τον Περέϊρα και θα διώξει το Νοέμβριο και το διάδοχό του;…

· Ένας λόγος, αλλά καλός, να διώξει τον Περέϊρα; Να μην πείθει μέχρι τώρα, ότι είναι ο προπονητής, που χρειάζεται ο Ολυμπιακός για να παίξει καλή μπάλα και να ανέβει επίπεδο στην Ευρώπη…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x