Επικαιρότητα

Αποπνικτική κατάσταση από τα σκουπίδια - ΝΔ: Περιβαλλοντικό έγκλημα Τσίπρα

«Οι εγκληματικές επιλογές της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα οδηγούν σε ένα τεράστιο περιβαλλοντικό έγκλημα» δηλώνει ο τομεάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Σκρέκας.

Αποπνικτική τείνει να γίνει η κατάσταση σε πολλούς δήμους της Αττικής, καθώς για ένατη ημέρα παραμένει κλειστός ο ΧΥΤΑ Φυλής λόγω ρήγματος με αποτέλεσμα τα απορρίμματα να ξεχειλίζουν από τους κάδους.

Υπολογίζεται ότι τουλάχιστον 2.000 τόνοι απόβλητων την ημέρα συσσωρεύονται σε δρόμους και γειτονιές δήμων της Αττικής, ενώ είναι άγνωστο ποτέ θα ξεκινήσει η ομαλή λειτουργιά του ΧΥΤΑ.

Για περιβαλλοντικό έγκλημα κάνει λόγο ο Κώστας Σκρέκας. Με αφορμή και την κατάθεση κοινοβουλευτικής ερώτησης που συνυπογράφουν 34 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ο τομεάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνει χαρακτηριστικά ότι «οι εγκληματικές επιλογές της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα οδηγούν σε ένα τεράστιο περιβαλλοντικό έγκλημα μετατρέποντας το Λεκανοπέδιο Αττικής σε απέραντο σκουπιδότοπο».

«Η ακύρωση του σχεδίου ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων της προηγούμενης κυβέρνησης, θέτει σε τεράστιο κίνδυνο τη δημόσια υγεία και την ασφάλεια εκατομμυρίων κατοίκων» τονίζει ο βουλευτής της ΝΔ.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x