Επικαιρότητα

Ιατροδικαστές: Δεν αποδίδεται σε κάκωση ο θάνατος του Ζακ Κωστόπουλου

Ο γρίφος παραμένει για την αστυνομία που συγκεντρώνει υλικό από τις κάμερες και τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων για να αποκτήσουν πλήρη εικόνα των όσων συνέβησαν.

Απροσδιόριστη αφήνουν οι δυο ιατροδικαστές την αιτία θανάτου του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου που έχασε τη ζωή του κατά το επεισόδιο της περασμένης Παρασκευής σε κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας.

Στο πόρισμα τους οι δυο ιατροδικαστές συμφωνούν ότι το θύμα δεν έφερε «κακώσεις που να δικαιολογούν το θάνατό του»

Έτσι, πλέον απαντήσεις αναμένονται από τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, που ωστόσο, απαιτούν χρόνο για να υπάρξουν αποτελέσματα.

Τη νεκροτομή έκανε ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογρηάς από το δημόσιο και ο Θ.Τσαντίλης που ορίσθηκε από την οικογένεια του 33χρονου, ο οποίος εξέπνευσε κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής.

Έτσι, ο γρίφος παραμένει για την αστυνομία που συγκεντρώνει υλικό από τις κάμερες και τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων για να αποκτήσουν πλήρη εικόνα των όσων συνέβησαν μετά την στο κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας και είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο του 33χρονου Ζαχαρία Κωστόπουλου.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x