Επικαιρότητα

Καθαρές οι τοξικολογικές της 21χρονης Ελένης - Έψαξαν άλλοθι οι δράστες;

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Ελένης Τοπαλούδη δόθηκαν στη δημοσιότητα. Η 21χρονη δεν είχε πάρει κάποια ουσία. Τι είπε φίλος του 19χρονου δράστη.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Ελένης Τοπαλούδη δόθηκαν στη δημοσιότητα. Η 21χρονη δεν είχε πάρει κάποια ουσία. Τι είπε φίλος του 19χρονου δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού STAR, δεν ανιχνεύτηκαν επικίνδυνες ουσίες στον οργανισμό της δολοφονημένης Ελένης.

Τα αποτελέσματα έχουν ήδη σταλεί ταχυδρομούνται στην ανακρίτρια της Ρόδου και θα ενσωματωθούν στη δικογραφία της υπόθεσης.

Την ίδια στιγμή έρχεται στο φως μαρτυρία φίλου του ενός δράστη, του 19χρονου, μαρτυρία την οποία παρουσίασε η τηλεόραση του ΑΝΤ1 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Σύμφωνα με αυτήν:

«27 του μήνα, 12 η ώρα, με είχε πάρει τηλέφωνο εμένα και μου είπε "είμαι με τη φοιτήτρια, θες να τη φέρουμε σπίτι σου, κάνουμε ό,τι κάνουμε και τέτοιες μ..." και του είπα όχι. Εγώ άκουσα αυτόν και τη φωνή της κοπέλας», αναφέρει ο φίλος του 19χρονου, ο οποίος δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι ο 19χρονος του τηλεφώνησε ξανά τα ξημερώματα.

«Και 3 παρά με ξαναπήρε τηλέφωνο να μου πει "εγώ τελείωσα με τη φοιτήτρια, να' ρθω στο σπίτι σου να αράξουμε, να έρθουμε", πληθυντικός ήταν».



Έφυγε από τη Ρόδο η οικογένεια του 19χρονου
Σύμφωνα με το STAR, η οικογένεια του 19χρονου κατηγορούμενου αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη Ρόδο. Η μητέρα του μετά τις φρικιαστικές αποκαλύψεις νοσηλεύεται με ισχυρό σοκ, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ και οι γείτονες τους είναι σοκαρισμένοι.

Οι συμφοιτητές της Ελένης άφησαν μία φωτογραφία της και λίγα λουλούδια στη σχολή τους. Στόλισαν το δέντρο με ευχές. "Η Ελένη δεν πέθανε, είναι πάντα ζωντανή στη μνήμη μας", έγραψαν.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x