Επικαιρότητα

Συνελήφθη ο Αχιλλέας Μπέος μετά από μήνυση για απειλή

Στη σύλληψη του Αχιλλέα Μπέου προχώρησαν αργά χθες το βράδυ οι αστυνομικές αρχές, μετά τη μήνυση, που κατέθεσε εναντίον του, ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Γαργάλας για απειλή.

Συνελήφθη αργά το βράδυ της Τρίτης (9/4) ο Αχιλλέας Μπέος μετά από μήνυση, που κατέθεσε εις βάρος του για απειλή, ο δημοτικός σύμβουλος Βόλου, Κώστας Γαργάλας.

Όπως αναφέρει το gegonota.news, ο Κώστας Γαργάλας, ο οποίος βρέθηκε χθες στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Βόλου μετά τον ξυλοδαρμό του από τον δημοτικό σύμβουλο του Αχιλλέα Μπέου, Βασίλη Ζαχείλα, δέχτηκε φραστική επίθεση.

«Εσύ βάλε μυαλό», φέρεται να του είπε ο Αχιλλέας Μπέος, σύμφωνα πάντα με την ίδια ιστοσελίδα, κάτι, που όλοι οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης εξέλαβαν ως απειλή εναντίον του Κώστα Γαργάλα και όχι μόνο από τον ίδιο. Με αυτήν τη φράση κρίθηκε πως ο Αχιλλέας Μπέος επιβράβευσε τη συμπεριφορά του Βασίλη Ζαχείλα, μέλη της οικογένειας του οποίου ήταν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, στις θέσεις του κοινού.

Ο Κώστας Γαργάλας ανέφερε πως κατέθεσε τη μήνυση, γιατί κινδυνεύει ο ίδιος και η οικογένειά του. Ακολούθησε η σύλληψη του Αχιλλέα Μπέου στο πλαίσιο του αυτοφώρου, οδηγήθηκε στην αστυνομία και με προφορική εντολή αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x