Ο Ντόναλντ Τραμπ διαβεβαίωσε σήμερα ότι θέλει να ακούσει τη μαρτυρία της γυναίκας, που κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση τον υποψήφιό του για το Ανώτατο Δικαστήριο, Μπρετ Κάβανο, ωστόσο σημείωσε επίσης, ότι θα ήταν «ατυχές» εκείνη να μην προσέλθει, όπως είναι προγραμματισμένο, να καταθέσει τη Δευτέρα ενώπιον της Γερουσίας.

«Θα ήθελα πραγματικά να δω τι θα πει εκείνη» δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, αναφερόμενος στην Κριστίν Μπλάζι Φορντ. «Εάν προσέλθει, θα ήταν θαυμάσιο. Εάν δεν παρουσιαστεί, θα ήταν ατυχές» τόνισε ο ίδιος.

Η πανεπιστημιακός, ηλικίας 51 ετών, ζητά να διεξαχθεί προηγουμένως έρευνα από την ομοσπονδιακή αστυνομία, το FBI, προτού εκείνη καταθέσει στη Γερουσία, ένα αίτημα που απορρίπτουν οι Ρεπουμπλικάνοι.

Ο Τραμπ, ο οποίος έχει ήδη πει ότι κατά τη γνώμη του δεν είναι απαραίτητη μια έρευνα του FBI, πρότεινε «να αφήσουμε τη Γερουσία» να διαχειριστεί το θέμα.

«Εάν εκείνη δώσει μια αξιόπιστη κατάθεση, θα είναι ενδιαφέρον και εμείς θα πρέπει να λάβουμε μια απόφαση» συμπλήρωσε ο μεγιστάνας, προτού επαναβεβαιώσει την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο του υποψηφίου του.

«Το μοναδικό πράγμα που μπορώ να πω είναι ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό άνθρωπο, είναι πολύ δύσκολο για εμένα να φανταστώ ότι συνέβησαν όσα (υποτίθεται) συνέβησαν» σημείωσε ο Ρεπουμπλικανός δισεκατομμυριούχος, λέγοντας ότι πρόκειται για μια «σκληρή δοκιμασία για τον Κάβανο και την οικογένειά του».

Πηγή: www.skai.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ