Επικαιρότητα

Πρόταση δυσπιστίας κατά του Πολάκη θα καταθέσει η ΝΔ

«Debate δεν θέλατε; Debate θα έχετε, εδώ στη Βουλή, ενώπιον του ελληνικού λαού και πάρτε τον Πολάκη αγκαλιά. Εξάλλου ένα και το αυτό είστε», είπε.

Πρόταση δυσπιστίας κατά του Παύλου Πολάκη θα καταθέσει η ΝΔ αμέσως μετά τις διακοπές του Πάσχα, όπως ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής, στο πλαίσιο συζήτησης του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ήταν λάβρος κατά του υπουργού με αφορμή την επίθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ και άτομο με αναπηρία, Στέλιο Κυμπουρόπουλο και ανακοίνωσε ότι η ΝΔ θα προχωρήσει μετά το Πάσχα σε αυτή την πρωτοβουλία. «Debate δεν θέλατε; Debate θα έχετε, εδώ στη Βουλή, ενώπιον του ελληνικού λαού και πάρτε τον Πολάκη αγκαλιά. Εξάλλου ένα και το αυτό είστε», δήλωσε χαρακτηριστικά o Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η ομιλία Μητσοτάκη:



Το νέο φάουλ Πολάκη
Έντονες αντιδράσεις προκαλεί ακόμη μια ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ, γιατρού και ατόμου με αναπηρία Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

Με το γνωστό του ύφος, ο κ. Πολάκης αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook: «Αν διεκδικούσες ίσες ευκαιρίες κύριε Κυμπουρόπουλε, να έβαζες χαρτιά για να προσληφθείς επιμελητής Β στο ΕΣΥ με κρίση από συμβούλιο, όπως οι άλλοι γιατροί και όχι έτσι: (όπως δικαιούσουν ως ΑΜΕΑ)».

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος είχε γίνει ευρέως γνωστός στη χώρα το 1999 όταν έγινε ο πρώτος αριστούχος μαθητής με αναπηρία που παρέλασε σημαιοφόρος με το αμαξίδιό του.

Σήμερα είναι ψυχίατρος στο Αττικό νοσοκομείο.



Μητσοτάκης: Ντροπή να κράτατε στην κυβέρνηση τον φαύλο Πολάκη
Για αθλιότητα χωρίς όρια κάνει λόγο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας την επίθεση Πολάκη στον στ. Κυμπουρόπουλο

«Νόμιζα ότι και η αθλιότητα έχει όρια. Έκανα λάθος. Ντροπή κ. Τσίπρα που κρατάτε τον φαύλο Πολάκη στην κυβέρνησή σας», αναφέρει η ανάρτηση που έκανε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης ο πρόεδρος της ΝΔ.



Γεννηματά: Τόσο δηλητήριο, μόνο οι φασίστες...
"Δεν περιμένουμε να αποπέμψει ο κ.Τσιπρας τον κ. Πολάκη. Το ξέρουμε ότι τον εκφράζει απόλυτα. Όμως τόσο δηλητήριο για έναν νέο άνθρωπο μόνο από φασίστες… ", σχολίασε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.



Πηγή: thetoc.gr

Σούπερ προσφορά στο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Ρεάλ Μαδρίτης: Νικ Καλάθης με 0% γκανιότα* σε over/under πόντους. *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x