Επικαιρότητα

Θάνος Κρομμύδας: Ο Τρικαλινός ηθοποιός που ξεχώρισε στο L.A.

O ηθοποιός μιλά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε αλλά και τα όνειρά του

Κατάγεται από τα Στουρναρέικα Τρικάλων και κατάφερε σήμερα να βρίσκεται ανάμεσα στους πιο ταλαντούχους νέους ηθοποιούς στις ΗΠΑ.

Έδωσε εξετάσεις σε τρεις σχολές της Νέας Υόρκης, πέρασε επιτυχώς σε όλες και επέλεξε την καλύτερη, την American Academy of Draatic Arts.

Τον δεύτερο χρόνο φοίτησης επέλεξε να το κάνει στο παράρτημα της σχολής στο Los Angeles και πήρε μετεγγραφή περισσότερο για τηλεόραση και κινηματογράφο. Η σχολή τον επέλεξε ανάμεσα στους 25 καλύτερους αποφοιτήσαντες από όλο τον κόσμο που ήταν σχεδόν 130 παιδιά. Πήρε μέρος σε όλες τις παραστάσεις που ανέβασαν στο Los Angeles.

inner

Το καλοκαίρι επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από 4 χρόνια και πρωταγωνιστεί ήδη στην κλασική κωμωδία του Όσκαρ Ουάιλντ «Η σημασία να είναι κανείς ειλικρινής» στο Θέατρο Αλκμήνη».

O ηθοποιός μιλά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε αλλά και τα όνειρά του «Η κύρια δυσκολία που είχα και κράτησε για πολύ καιρό, ήταν να μάθω και να μπορώ να μιλάω με αμερικάνικη προφορά. Κάτι το οποίο ήταν απαραίτητο, ειδικά όταν καλείσαι να παίξεις στο θέατρο έναν Αμερικάνο» δηλώνει στο Secret ενώ τονίζει πως αυτό που του έκανε εντύπωση στις οντισιόν είναι η πειθαρχία και η αυστηρότητα που «Έπρεπε πάντα να είμαι στην ώρα μου αλλιώς δεν υπήρχε καμία περίπτωση να με δεχτούν, ακόμα και αν έχω λίγο αργήσει. Επίσης, δε θα μπορούσα ποτέ να πάω σε μία οντισιόν για ένα ρόλο που δε μου ταιριάζει. Επειδή θα τους ξόδευα πολύτιμο χρόνο, δε θα με έπαιρναν για το ρόλο αλλά θα με έβαζαν κιόλας και στη "μαύρη" λίστα τους. Δηλαδή δε θα με ξανακαλούσαν για casting».

Ένας από τους σημαντικούς του στόχος του είναι να παίξει σε μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x