Χάντμπολ

Επίσκεψη της ΟΧΕ στην Άρτα

Ενόψει του 33ου Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών

Αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος αποτελούμενη από τον Γενικό Γραμματέα Κώστα Σταματιάδη, το μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρο της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Β.Δ. Ελλάδας Βασίλη Κρανιώτη και τον Διευθυντή Επικοινωνίας Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου, πραγματοποίησε μία σειρά από συναντήσεις στην Άρτα, ενόψει του 33ου Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 16- 17 Φεβρουαρίου 2019.

Αρχικά επισκέφθηκαν το νέο κλειστό γυμναστήριο Άρτας στους Κωστακιούς, παρουσία του Προέδρου του νομικού προσώπου (ΚΚΜΠΑΠ) Γιώργου Πανέτα, της Διευθύντριας του ΔΑΚ Γιώτας Δήμου και της συντονίστριας της ΕΣΧΒΔΕ Πέγκυ Βέμη, ενώ στην συνέχεια συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Άρτας Χρήστο Τσιρογιάννη.

Στην αυτοψία που διενεργήθηκε στο γήπεδο διαπιστώθηκε ότι με μερικές βελτιώσεις -οι οποίες θα γίνουν με επίβλεψη του Δήμου- θα πληροί όλες τις προδιαγραφές για την πραγματοποίηση του εν λόγω αγώνα, ενώ θα μπορεί να φιλοξενήσει στο μέλλον και άλλα σημαντικά γεγονότα του αθλήματος.

Στη συνάντηση με τον Δήμαρχο επιβεβαιώθηκε η θέληση και η διάθεση των δύο πλευρών για κοινές δράσεις που αφορούν το χάντμπολ στην πόλη της Άρτας, αρχής γενομένης από την άρτια διεξαγωγή του Τελικού του Κυπέλλου.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x