Επίσκεψη του Κωνσταντίνου Ζέρβα στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας συνομίλησε με τον πρόεδρο του ΑΣ, Θανάση Κατσαρή, για πολλά θέματα και για τη νέα Τούμπα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής επισκέφτηκε τα γραφεία του ΠΑΟΚ ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, επίλεκτο μέλος του συλλόγου μας, και γιός του αείμνηστου Βασιλείου Ζέρβα, παλιού προέδρου του ΠΑΟΚ κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσα σε εγκάρδιο κλίμα, αναφέρθηκαν θέματα αθλητικού ενδιαφέροντος, που αφορούν το σύλλογο και τον αθλητισμό της πόλη μας γενικότερα. Ο κ. Ζέρβας δήλωσε θερμός υποστηρικτής του οράματος της νέας Τούμπας, γνωστοποιώντας ότι θα βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις προς αυτήν την κατεύθυνση.

Χαρακτηριστικά τόνισε ότι: «Θεωρώ τη λύση κατασκευής της Νέας Τούμπας, σε συνδυασμό με την ανάπλαση της περιοχής, πραγματικά μια πολύ μεγάλη ευκαιρία! Αφενός, δεν βλέπω διαφορετικό τρόπο ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής της Τούμπας, και αφετέρου, γνωρίζω ότι θα δημιουργηθούν 7.000 θέσεις εργασίας, και θα δαπανηθούν περίπου 150 εκατομμύρια ευρώ για την επένδυση του έργου.

Θα ήταν για μένα μεγάλη τιμή, να είμαι ο Δήμαρχος που θα εγκαινιάσει το νέο "σπίτι" του ΠΑΟΚ».

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.
Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ