F1

Επιστρέφει στα πάντοκ η Ντε Βιγιότα

Πως και πως περιμένει την επιστροφή της στα πάντοκ η Μαρία Ντε Βιγιότα ενόψει του γκραν πρι της Ισπανίας (10-12/5), μετά το πολύ σοβαρό ατύχημα της.

Στα πάντοκ της Formula 1 αναμένεται να επιστρέψει η Μαρία Ντε Βιγιότα για πρώτη φορά μετά το πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε με την Marussia κατά τη διάρκεια δοκιμών τον περασμένο Ιούλιο με αποτέλεσμα να χάσει το μάτι της.

Η Ισπανίδα αναμένεται να παρακολουθήσει από κοντά τον έκτο γύρο της σεζόν, ο οποίος φιλοξενείται στην πίστα της Καταλονίας, γεγονός που την έχει αναστατώσει, καθώς θα ξαναδεί από κοντά όλους αυτούς που την έχουν υποστηρίξει τόσο πολύ όλο αυτό το διάστημα.

«Είναι ο πρώτος αγώνας μετά το ατύχημά μου, συνεπώς ανυπομονώ τόσο να γυρίσω που έχω χάσει τον ύπνο μου. Είναι δύσκολο για μένα γιατί όλο αυτό μου έλειψε πάρα πολύ. Θέλω να δω όλους τους πιλότους και νομίζω ότι θα είναι ένα πολύ ωραίο γκραν πρι, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που δεν έχω δει μετά το ατύχημα μου, αλλά μου είχαν προσφέρει μεγάλη υποστήριξη, βάζοντας ένα αστέρι στο κράνος τους», ήταν τα λόγια της Ντε Βιγιότα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x